Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC iesit din comun la PSD: O masina uzata, care nici piese de schimb nu are

gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că liberalii au strâns 1.200.000 de semnături pentru demisia premierului Victor Ponta şi a catalogat PSD drept ''o maşină uzată''.

"Cel mai rău lucru în politică şi cel mai periculos pentru tineri este când se cred perfecţi. Vedem unul la Palatul Victoria care se crede perfect. Nu-i urmaţi exemplul", le-a transmis Alina Gorghiu tinerilor liberali.

Ea a reafirmat că, în contextul în care premierul Victor Ponta este inculpat, PNL îi cere demisia şi a arătat că liberalii au adunat 1.200.000 de semnături în acest sens.

"Singurul lucru pe care PNL poate să-l facă este să-i ceară demisia. Avem acele 1.200.000 de semnături adunate", a spus Alina Gorghiu, la Şcoala de vară a TNL.

Citeste si: Alina Gorghiu, la 8 luni în fruntea PNL, a găsit antidotul împotriva iluziilor

În plus, copreşedintele PNL a arătat că va ignora "orice fel de derapaj de limbaj şi orice fel de tentativă de victimizare a premierului" de fiecare dată când o va ataca.

"Domnia sa are un statut atunci când vine vorba de justiţie. Este inculpat, acuzat de spălare de bani, fals în înscrisuri, căruia i s-a pus sechestru. Ca atare, atacul la persoană nu va şterge această imagine", a mai spus Gorghiu, punctând că liderii europeni se uită la Victor Ponta ca la un inculpat.

Ea a comparat PSD cu o "maşină uzată care nici piese de schimb nu mai are" şi a susţinut că partidul nu mai este capabil să se reformeze şi nu mai are oameni.

"Chiar cred că s-a terminat cu vrăjeala, cu populismul, cu demagogia, va trebui să venim cu niște mesaje autentice. Cred că avem un mare avantaj față de PSD pe care eu îl compar ca o mașină uzată care nici măcar piese de schimb nu mai are. PSD nu are capacitatea să-și întinerească structura de partid, nu are capacitatea să se reformeze", a declarat Gorghiu.

Citeste si: Blaga: Victor Ponta reprezintă eșecul tânarului politician

În acelaşi timp, copreşedintele PNL le-a cerut tinerilor liberali mobilizare pentru viitoarea campanie electorală, subliniind că la viitoarele alegeri trebui să participe "oameni proaspeţi, care nu s-au compromis".

"Mi-ar plăcea să văd că la locale un consiliul judeţean va fi condus de o femeie", a adăugat Alina Gorghiu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.