Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC la Florian Coldea: Acuzațiile pe care nici Elena Udrea nu i le-a adus

florian coldea

Prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, este atacat extrem de dur de omul de afaceri Marian Iancu, fostul patron al clubului de fotbal Poli Timişoara. De fapt, este un nou atac al lui Marian Iancu la adresa acestuia.

Citește și: Victor Ponta e gata să demisioneze: Ce îi propune lui Klaus Iohannis

Condamnat la 13 ani, respectiv 14 ani închisoare în dosarele Rafo 1 şi Rafo 2, Marian Iancu acuză influenţa pe care prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, ar avea-o asupra Justiţiei. Iancu susţine că este victima acelei părţi din justiţia din România “coruptă şi obedienţă ‘interesului de siguranţă naţională’ invocat de traficanţi de influenţă deghizaţi în ‘generali’ cu multe stele”.

Citește și: DEZVĂLUIRILE unui senator, fost la PSD: Legăturile lui Victor Ponta cu SRI, SIE, Băsescu și Năstase

Într-un comunicat de presă, Marian Iancu aminteşte de afirmaţiile făcute de fosta şefă DIICOT Alina Bica la Înalta Curte, care a vorbit despre presiuni pe care Florian Coldea le-ar fi făcut asupra ei în dosarul Rafo. De asemenea, fostul patron al clubului Poli Timişioara a alcătuit şi o listă a ruşinii, cu magistraţi colaboratori ai unui regim “judiciar mafiot”, care, acuză Iancu, ar fi condus de Florian Coldea.

Citește și: DOLIU în politică: Un fost parlamentar PDL a murit! Era urmărit penal de DIICOT

“Cu ocazia judecării celor două cauze penale denumite generic de presă ‘Rafo’ şi ‘Rafo-Carom’, s-au ‘deconspirat’ următorii ‘colaboratori’ ai unui regim ‘judiciar mafiot’ condus, până la proba contrarie, de generalul S.R.I. Florian Coldea: Alina Bica procuror şef DIICOT, Lia Savonea preşedinte CAB, Camelia Bogdan, Mihalcea Mihai Alexandru şi Georgiana Tudor judecători la CAB, Bădescu Irina Raluca judecător TMB, Curelaru Claudia procuror de şedinţă DIICOT, Dragoş Cojocariu procuror la PÎCCJ, Ilona Panica procuror la PCAB.

Citește și: Klaus și Carmen Iohannis, așa cum nu i-ai mai văzut vreodată / FOTO

Lista urmează să se completeze de la sine, pe măsură ce se consuma etapele promovate în apărarea dreptului la un proces echitabil. În curs de a se ‘califica’ pe listă scurtă a ruşinii din magistratură, pentru care există dovezi clare, sunt: Camelia Sutiman, procuror şef secţie PÎCCJ şi Cristian Mihai Ban, procuror general la PCAB (ştiu ei de ce, iar voi veţi afla în curând!), instituţii care sunt obligate de lege să administreze probatoriul cu privire la infracţiunile comise de judecătoarea Camelia Bogdan şi judecătorul Mihalcea Mihai Alexandru, în procesele ‘Rafo’ şi ‘Rafo-Carom’, şi care la data prezenta se află în plin derapaj judiciar”, afirmă Marian Iancu.

Citește și: Dan Voiculescu, o nouă lovitură pentru Victor Ponta: Semnal de ALARMĂ

În acelaşi comunicat de presă, Marian Iancu i-a transmis şi un mesaj generalului SRI Florian Coldea.

“Domnule general SRI Florian Coldea, caz de ‘siguranţă naţională’ este Petromidia, nu oportunităţile oferite de Senegal! Ce aţi făcut pentru a putea fi recuperat prejudiciul de peste 1 miliard USD de la KazMunayGas? Cât de curând o să primiţi o medalie de merit din partea Ambasadei Kazahstanului pentru luptă împotriva bugetului de stat; pentru trafic de influenţă în justiţie s-au grăbit francezii să vă premieze!”, precizează Iancu, scrie http://oradedolj.oradestiri.ro/

Citește și: Gest INCREDIBIL făcut de PNL în Parlament: Se va lăsa cu scandal în Diaspora / DOCUMENT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.