Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție șoferi: Se anunță trafic de coșmar pe Valea Oltului în următoarele 3 luni

Traficul rutier pe Valea Oltului - pe DN7 - se va desfasura alternativ, pe o singura banda, în zona viaductului Cârligu Mic, pâna pe 30 iunie, din cauza unor lucrari de consolidare a viaductului.

Timp de mai bine de trei luni, în județul Vâlcea, pe Valea Oltului, se vor desfasura lucrari de consolidare a viaductului Cârligu Mic, astfel ca circulatia rutiera pe DN7 se va desfasura restricționat, pe o banda, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 - 200+815 metri, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale (SDN) Vâlcea.

Pentru a trece de zona în care se efectueaza lucrari, soferii vor fi nevoiti sa astepte la semafor.

"Lucrarile consta în modernizarea unui viaduct - decopertarea asfaltului, turnarea grinzilor si a placii de suprabetonare. Lucrarile au fost începute înca de anul trecut, s-au sistat în luna decembrie, iar acum au fost reluate. Se lucreaza pe o singura banda, iar traficul este restrictionat cu semafoare si piloni de delimitare", a declarat directorul SDN Vâlcea, Lacramioara State.

Potrivit acesteia, era nevoie de o interventie de asemenea anvergura la viaduct deoarece se degradase îngrijorator de mult, iar zona putea sa puna în pericol participantii la trafic. Pentru a respecta termenul, muncitorii vor lucra în trei schimburi.

"Lucrarile se vor desfasura pâna pe 30 iunie pentru ca, în iulie si august, avem turisti în zona si nu vrem sa restrictionam traficul. De multi ani avem prins în planul de reparatii acest viaduct. Cel putin partea carosabila era foarte degradata", a afirmat Lacramioara State.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.