Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu aruncă NUCLEARA: șterge pe jos cu Livia Stanciu. SCENARIU BOMBĂ

basescu-938x535

Fostul președinte Traian Băsescu atacă din toate pozițiile și în vizorul său a intrat președintele ÎCCJ, Livia Stanciu. El susține că Iohannis a numit-o pe Livia Stanciu la ÎCCJ pentru că aceasta l-a ajutat să devină președinte și să nu-și piardă casa de la Sibiu, deci o recompensă a președintelui.

Citește și: VIDEO - Kovesi a EXPLODAT: AVERTISMENT teribil al șefei DNA

Citește și: DEZASTRU pentru Marea Britanie

Citește și: VIDEO - Victor Ponta, atac HALUCINANT la Iohannis: le-a dat românilor multă.../ VIDEO

Citește și: SCANDAL: Klaus Iohannis i-a cerut demisia printr-un SMS

Întrebat dacă, în locul lui Iohannis, el ar fi numit-o pe Livia Stanciu la ÎCCJ, Băsescu a lansat o teorie explozivă. El susține că această numire este mulțumirea lui Klaus Iohannis pentru că Livia Stanciu

”Cred că este o greșeală numirea dânsei acolo. Eu știu despre această doamnă câteva lucruri care m-au impresionat negativ, mai ales în al doilea mandat, tot atunci când a început festivalul cătușelor.

Nu aș fi numit-o pentru declarația din februarie 2015, când a zis că ei și procurorii DNA sunt parteneri. Păi voi nu puteți fi parteneri. Ce șansă mai are omul ăla când DNA organizează filmările, adună probele, cum mai merge omul

De asemenea, pentru astfel de declarații, care, orice ai spune despre un magistrat sare CSM, iar doamna Kovesi și doamna Stanciu sar pe politic, în loc să stea la locul lor.

O văd pe doamna Stanciu vorbind foarte apăsat public. Dânsa a fost numită pentru că i-a făcut două servicii majore lui Iohannis: nu l-a declarat incompatibil înainte de alegeri sau în campanie sau cu casa de la Sibiu. Păi cine mai obține strămutarea unui proces în România la o instanță mai binevoitoare. Eu știu de doar două cazuri: dosarul Liviei Stanciu și cel al lui Klaus Iohannis. Astea două le știu, restul nu le știu. Cred că asta este mulțumirea lui Iohannis pentru că Livia Stanciu l-a scăpat de două belele mari.

Traian Băsescu a spus că Livia Stanciu a mai păcătuit și prin prestația sa în procesul cu Mariana Rarinca și se întreabă dacă nu cumva președintele ÎCCJ se afla în conflict de interese.

Citește și: Mariana Rarinca o DISTRUGE pe Livia Stanciu, după numirea în CCR: acuzații pentru Iohannis

”Un om atât de puternic, cum este președintele ÎCCJ și un altul la fel de puternic, cum este doamna Kovesi, nu s-au lăsat până nu au văzut-o pusă la pământ pe doamna Rarinca. S-au judecat între ei și au avut puterea să claseze un dosar și nu s-au lăsat până n-au văzut-o condamnată, pentru că femeia aia a îndrăznit să vorbească.

La politicieni este conflictul de interese, dar la magistrați când se judecă între ei, cum se cheamă? Când se judecă președintele ÎCCJ într-o instanță, cum s-o chema?”, a spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.