Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu avertizează Mișcarea Populară

basescu

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, le-a atras atenţia sâmbătă liderilor MP că există candidaţi la locale care nu sunt sinceri în ceea ce priveşte trecutul lor, criticând faptul că a aflat din presă că un reprezentant al partidului a fost condamnat pentru ucidere din culpă, potrivit Agerpres.


"(...) am observat un lucru asupra căruia vă atenţionez: sunt foarte mulţi oameni care vin în organizaţii în ultima perioadă. Atenţie că unii dintre ei, eu ştiu două cazuri în care sinceritatea nu-i dă afară din casă când se prezintă', a spus Băsescu, la începutul şedinţei Colegiului Naţional al Mişcării Populare.

El i-a atenţionat pe liderii MP asupra 'cunoaşterii reale a celor care vin să se înscrie în partid în ultima perioadă'.

'Este neplăcut să aflăm că a avut o condamnare pentru ucidere din culpă pentru un accident auto, dar este neplăcut să o aflăm de la presa locală, să nu ni se spună când vine să se înscrie în organizaţie. Eu nu spun că un accident auto nu i se poate întâmpla oricui, (...) dar trebuie să ştim despre această realitate din istoria cuiva care vrea să se înscrie în Mişcarea Populară', a afirmat Traian Băsescu.

La şedinţa Colegiului Naţional al MP participă şi Horea Vuscan, anunţat marţi candidat la Primăria municipiului Oradea. Potrivit presei locale, Vuscan are o condamnare la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce în anul 2003 a fost implicat într-un accident rutier soldat cu trei morţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.