Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu vrea să dea lovitura la Timişoara

Traian Băsescu şi Mişcarea Populară pregătesc o mişcare de efect în capitala Banatului. Potrivit unor surse citate de tion.ro, partidul condus de fostul preşedinte ar urma să-l aibă candidat la Primăria Timişoara pe fostul deputat PDL Marius Dugulescu.

Marius Dugulescu s-a alăturat recent Mișcării Populare, la începutul lunii februarie. El a fost deputat PDL, în legislatura 2008-2012. După trei ani în care a stat mai mult prin America, pentru tratamentul medical al copilului său, a decis să se întoarcă pe scena politică. După alegerile din anul 2012, când a candidat fără succes din partea PP-DD, Marius Dugulescu nu a mai activat pe scena politică. În 2012, acesta a fost protagonistul unui episod ciudat. A participat la o conferinţă de presă a PNL Timiş, unde Nicolae Robu şi Crin Antonescu l-au prezentat ca membru PNL. După doar câteva zile, Dugulescu s-a răzgândit şi a anunţat că nu a trecut la PNL.

În condiţiile votului într-un singur tur, Marius Dugulescu nu are şanse să ajungă primar al Timişoarei, însă candidatura sa este o veste proastă pentru primarul Nicolae Robu. Fiul respectatului pastor baptist Petru Dugulescu (fost deputat ţărănist), Marius Dugulescu este cunoscut în oraş şi ar putea atrage voturile importantei comunităţi protestante din oraş. Implicit, Dugulescu ar "rupe" din voturile de dreapta pe care se bazează actualul primar. Dacă M10 şi ALDE vor veni şi ele cu candidaţi cunoscuţi, liberalul Nicolae Robu se poate vedea ajuns din urmă de candidatul PSD. Mai mult, candidatura lui Dugurescu ar putea ridica şi scorul MP la Consiliul Local Timişoara.

Candidaţii MP din Timiş vor fi lansaţi oficial pe 2 aprilie, în prezenţa lui Traian Băsescu. Marius Dugulescu şi Roxana Iliescu, preşedintele MP Timiş, nu au răspuns la telefon pentru a comenta informaţiile legate de candidatura fostului deputat PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.