Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BLAT-ul se confirmă. Întâlnire aripă PNL - reprezentanţi Cotroceni

stiripesurse.ro vă relata zilele trecute despre bănuielile conducerii ACL (Alianţa Creştin Liberală) cu privire la o anumită aripă din PNL. Bănuielile se confirmă! O întâlnire foarte interesantă a avut loc azi la sediul PNL din Bulevardul Kiseleff Nr.57 între reprezentanţi ai PNL şi reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale.

Surse politice susţin că întâlnirea a avut loc în cursul după-amiezii la sediul PNL între reprezentanţi ai PNL conduşi de vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, coordonator al PNL Bucureşti şi consilierul prezidenţial Bogdan Drăgoi.

Acesta din urmă pentru a nu atrag atenţia a parcat maşina într-o locaţie din apropiere şi a intrat în sediul PNL foarte discret, mai susţin sursele citate.

Aceleaşi surse indică faptul că ar fi vorba de coordonarea comună dintre liberalii bucureşteni şi reprezentanţii PMP în secţiile de votare din Capitală şi în anumite locaţii din ţară controlate de aripa Atanasiu, dar şi tatonări privind "o intrare" la Klaus Iohannis între cele două tururi.

Replica PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.