Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu îl deconspiră pe Klaus Iohannis: Cum îi ține președintele în șah

tariceanu iohannis

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, continuă să atace guvernul Dacian Cioloş, iar preşedintele Klaus Iohannis nu scapă nici el de "gura" liderului ALDE. Tăriceanu dă de pământ pur şi simplu cu Guvernul şi îi taxează orice mişcare lui Dacian Cioloş. El spune că Cioloș nu poate fi dat joc pentru că Iohannis nu ar pune un premier de la majoritatea parlamentară, ci unul pe placul său.

Citeşte şi: Serena Williams, aproape de o dramă la Roma

"Am distrus două noţiuni esenţiale, puterea şi opoziţia. Guvernul tehnocrat nu are legitimitate, este într-o situaţie catastrofală. Sunt crize grave. parlamentul nu ştie cum să rezolve aceste probleme. preşedintele şi-a dorit guvernul meu după ce un an a făcut orice să dărâme guvernul Ponta. Acest guvern e o adevărată catastrofă. Suntem într-o situaţie anormală. Avem un guvern marionetă al preşedintelui. După o eventuală moţiune de cenzură, am putea vedea un nou guvern scos din pălărie de preşedintele Klaus Iohannis.", a spus Tăriceanu la RTV.

Citeşte şi: Rusia duce amenințările la alt nivel după activarea bazei de la Deveselu: Avertisment de la Moscova

Tăriceanu a fost într-o ofensivă continuă. I-a luat la rând pe procurorii DNA, oamenii laurei Codruţa Kovesi pe care îi compară cu securitatea nilor 50. "Problema cea mai mare nu e că preşedintele încearcă să ia distanţă de guvern. Instituţiile de forţă ale statului prevalează pe lângă instutuţiile democratice. E ca în anii 50 cu Securitatea şi procuratura. Se decredibilizează parlamentul şi preşedintele se face că nu vede sau că nu înţelege. Asistăm la un derapaj grav democratic şi vom ajunge să luăm măsuri după ce Comisia Europeană va constata aceste derapaje. Nu e doar problema Parlamentului ci şi a partidelor. ", a încheiat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.