Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat la șefia UNPR: 'Vreau să schimb denumirea partidului în ACC'

UNPR

Senatorul UNPR Ioan Iovescu și-a anunțat candidatura la șefia partidului și propune, printre altele, schimbarea denumirii UNPR in "Alianța Creștină de Centru".

"Cei mai multi parlamentari UNPR provin din PPDD si tot timpul am condamnat alegerile cu un singur candidat. Vreau sa reformez acest partid, sa ii schimb denumirea, analizand cum s-a format UNPR si cum s-a dezvoltat, a absorbit mai multe partide si ar fi potrivit sa ia o noua denumire, m-am gandit la ACC, Alianta Crestina de Centru. Crestina pentru ca eu nu vreau sa fac parte dintr-un partid care nu poate dovedi o valoare crestina. E destul de tarziu ce se intampla, dar e sansa unui nou inceput si asta vreau sa reprezinte candidatura mea", a declarat Iovescu intr-o conferinta de presa.

Acesta nu este de acord cu stilul milităros impus în partid.  "Nu poti sa te comporti cu un electorat pupat de Dan Diaconescu sa faci armata cu el", a mai spus Iovescu.

Presedintele demisionar al UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat ca-l sustine la sefia partidului pe deputatul Valeriu Steriu, vicepresedinte si sef al campaniilor electorale din 2016.

Congresul UNPR va avea loc in 26 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.