Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Case de pariuri online ce oferă Cashout / închidere pariu

Îți spunem care sunt casele de pariuri online la care poți închide pariurile înainte de termen și totodată care sunt situațiile în care te poți folosi de funcția Cashout!

content-image

Funcția Cashout este fără îndoială una dintre cele mai apreciate inovații aduse în mediul pariurilor online. Înainte de implementarea acestei soluții, pariorii erau nevoiți să investească fonduri suplimentare pentru a putea replica această facilitate și nu aveau de fiecare dată sorți de izbândă. De foarte multe ori pariorii și-ar fi dorit să se contreze atunci când biletele lor erau foarte aproape de a înregistra un câștig consistent, însă lipsa de fonduri sau de acces rapid la platforma de pariuri îi oprea de multe ori din a pune în practică această dorință.

Astăzi, găsim funcția cash out la casele de pariuri online de top, care ne permit să închidem pariurile fără să trebuiască să investim fonduri suplimentare. Pur și simplu, închiderea unui pariu se poate face doar prin atingerea unui buton și nimic mai mult. Suma de bani pe care urmează să o primești atunci când vrei să faci Cashout variază în funcție de șansa de reușită pe care o are pariul tău în acel moment.

Când merită să folosești funcția Cashout?

content-image

Dacă ai plasat un bilet la pariuri cu mai multe partide, ce însumează o cotă totală frumușică, iar înainte de începerea ultimului meci toate celelalte selecții s-au încheiat deja ca fiind câștigătoare, ai putea fi tentat să nu riști un câștig  parțial, dar consistent, doar pentru a-ți putea rotunji respectiva sumă. În această situație poți fie să închizi pariul total, fie pe o parte din miză; depinde de tine ce vei alege!

Să spune că ai jucat un bilet individual, mizând o sumă măricică pe pronosticul Peste 2.5 goluri, iar în minutul 65 al respectivei partide scorul este 1-1. În acel moment vei putea recurge la închiderea pariului asigurându-ți un profit, dacă tu ai convingerea că nu se va mai marca.

O altă situație poate fi reprezentată de momentul în care ai jucat pe victoria unei formații care are o cotă mare și aceasta conduce cu 2-0 la pauză. Dacă închizi pariul în acel moment îți asiguri un câștig garantat și poți sta liniștit pe final de meci, mai ales dacă ai impresia că adversarii ar putea întoarce scorul.

Există totuși și momente în care trebuie să te mulțumești cu diminuarea pierderilor. Dacă tu ai pariat o sumă importantă pe victoria unei echipe și ulterior afli o veste de ultimă oră, cum ar fi o accidentare a unui jucător cheie, o ceartă care s-a soldat cu trimiterea unor fotbaliști la echipa secundă sau o schimbare neprevăzută de antrenor, folosind funcția Cashout poți să-ți recuperezi, de regulă, aproximativ 95% din miză, asta dacă cotele nu au fluctuat considerabil între timp.

Case de pariuri online de top care oferă funcția Cashout

content-image

Netbet și Betfair oferă funcția de Cashout parțial, adică poți închide pariurile pe partea din miză dorită. Spre exemplu, dacă ai pus un pariu cu miză de 100 RON, poți alege să închizi numai 50 RON din biletul respectiv, încasând suma corespunzătoare instantaneu și totodată lăsându-ți un bilet precum inițial, însă cu o miză 50 RON. O astfel de funcție îți poate fi de mare folos în special în situațiile în care ești deja în grafic pentru un câștig consistent, însă vrei să-ți asiguri o parte din profit înainte de termen.

La Unibet, Betano și Sportingbet, opțiunea Cashout poate fi folosită pe orice tip de pariu: simplu, multiplu, live și înainte de meci.  Sumele disponibile pentru Cashout se ajustează foarte des, iar posibilitatea de a închide pariurile nu se suspendă numai în anumite momente.

Totuși, ai grijă să-ți faci o strategie cu privire la folosirea acestei funcții, pentru că altfel s-ar putea întoarce împotriva ta. Nu uita să citești articolele informative de pe site-ul comunității pariorilor din România pentru a aprofunda acest subiect, dar și recenziile detaliate ale caselor de pariuri online de top licențiate la ONJN, pentru a putea profita la maxim de funcția Cashout, de cel mai valoroase cote din piață și de cele mai tentante oferte, jucând 100% legal și fără nici un fel de risc!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.