Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât au costat și de unde a cumpărat Vâlcov tablourile de Picasso

valcov - cugeliber.ro

Procurorii DNA au găsit peste 100 de tablouri acasă la Darius Vâlcov, printre care și 3 schițe semnate de celebrul pictor Pablo Picasso.

Licitația pentru vânzarea lucrărilor semnate Pablo Picasso a avut loc pe 19 martie 2013, la Londra, potrivit datelor disponibile pe site-ul casei de licitații.

Lucrarea Lupta Centaurilor, III a fost estimată la vremea aceea la o valoare cuprinsă între  2.500 și 3.500 de lire sterline. Prețul la care a fost vândută este 4.375 de lire sterline, adică peste 5.000 de euro.

De asemenea, lucrarea Pictor în atelier, care a fost vândută în cadrul aceleiași licitații de la Londra, a fost evaluată de Sotheby's între 2.000 și 3.000 de lire sterline. Lucrarea s-a vândut cu 2.500 de lire sterline, adică aproape 3.000 de euro.

Lucrarea numită Regele, figurează în arhiva casei de licitații sub denumirea de 347 SERIES: PLATE 314 și a fost evaluată între 2.000 și 3.000 de lire sterline. Lucrarea s-a vândut cu 4.375 de lire sterline, adică peste 5.000 de euro.



Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/cat-au-costat-lucrarile-semnate-picasso-cumparate-de-darius-valcov_98671.html#ixzz3VhC1xuUb

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.