Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, criticat dur: 'Nu-i convinge nici pe colocatari să-l voteze'

catalin_predoiu_rfi_logic_bun_simt_premierul_victor_ponta_demisia

Atac extrem de dur la adresa candidatului PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu. Cristian Tudor Popescu susține că actualul candidat al PNL la Primăria Capitalei are o mare problemă în a fi credibil atunci când transmite mesajul public:

Citește și: ȘOCANT Angajații unei fabrici dezgheață carnea de pui cu…picioarele / VIDEO

„Așa se întâmplă când sar din baie oameni ca domnul Predoiu. Nu poate să îi convingă de ceva nici pe colocatarii de pe scara blocului, dacă o sta...nu stă la bloc dânsul. Dar dacă ar sta nici pe aceia nu cred că îi poate convinge de ceva domnul Predoiu. Așa a considerat dânsul că este o exprimare cu priză la public ieșită din comun. Acești oameni...problema lor principală e că sunt niște patinatori pe cuvintele limbii române. Nu numai domnul Predoiu, ci și alți politicieni, inclusiv președintele nostru Iohannis”, a spus jurnalistul la Digi 24. „Mi se întâmplă să îi văd cum nu pătrund sensul a ceea ce vorbesc, patinează pe cuvânt, habar n-au ce spun. N-au niciun fel de instinct al cuvântului, unde trebuie folosit, când trebuie folosit”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Caz ŞOCANT: Un fotomodel a murit în timpul unei şedinţe foto

În ceea ce privește campania electorală pentru alegerile locale, jurnalistul a calificat-o ca „golită de sens”. „Este cea mai non-campanie și am văzut multe anii ăștia. Oamenii ăștia parcă nu se iau nici ei pe ei înșiși în serios, nici doamnele, nici domnii. Parcă ne spun tot ce ne spun pentru că trebuie să își facă numărul, să își debiteze prefabricatele. Este cea mai golită de sens campanie, de sensul electoral, de sensul înfruntării politice”, a mai spus jurnalistul pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.