Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune ministrul Bugetului despre banii pentru DNA pe 2015

darius-valcov-flash

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a denunţat o tentativă a Guvernului de a tăia drastic bugetul DNA pentru 2015. Ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, susţine că totul este o neînţelegere, iar Guvernul ar urma să aloce mai mulţi bani pentru Ministerul Public în 2015.

"DNA va avea fişă separată. La Ministerul Public toate alocările pentru bunuri şi servicii cresc faţă de anul acesta. La cheltuieli de personal există o diminuare pentru că titlurile executorii din 2016 nu sunt prinse la Ministerul Public, ci la Ministerul de Finanţe. Diminuarea apare de la cheltuieli de personal", a declarat Darius Vâlcov, la B1 TV.

Vezi şi: Guvernul taie drastic bugetul DNA pe 2015

Potrivit ministrului Bugetului, aparenta diminuare ar fi venit din faptul că s-au trecut la Ministerul de Finanţe sumele pe care statul le plăteşte pentru că a pierdut în instanţă anumite procese.

"Voi solicita o întâlnire cu ministrul Justiţiei, cu şefii de direcţii şi cu doamna Kovesi, pentru a le explica aceste lucruri. Ministerul public primeşte bugetul şi ne va comunica pe fişa separată bugetele defalcate. Este păcat ca atunci când aloci bani mai mulţi să apară în presă că ai dat bani mai puţini", a mai declarat Vâlcov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.