Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul regizor Mircea Daneliuc vs. Garda de Mediu

deseuri

Regizorul Mircea Daneliuc ne-a trimis la redacție un text în exclusivitate. Celebrul regizor este deranjat de poluarea mediului din București. Îi redăm tot textul:

”Ce văd eu ieri la televizorul meu?!... Îl văd pe Comisarul-șef al Gărzii de mediu care își propune să asude din abundență pentru a afla sursa confiscării aerului din sectorul 1, prin poluarea lui cu hidrogen sulfurat și alte putori. Până acum a fost ocupat. Că nu-i sigur, poate e doar o băseală, nu că durează problema de zece ani, nu că s-au primit mii de sesizării la instituția lui pe care un sfert din locuitorii din București o consideră aparent onorabilă.

Ce zice el? Nu știm de unde iese duhoarea, dar e numai deranj olfactiv, nu-i mare lucru, nu dăunează la sănătate... Cum îndrănești să sfidezi, nulitate, aproape un milion de locuitori?! Consideri că mirosul materiei pe care nu pot s-o menționez te ajută la încasări? Ai o statistică despre numărul de cancere, emfizeme pulmonare, infarcturi și altele asemenea care rezultă de aici? Despre apa contaminată în subteran? Cum să ai? N-are nici Direcția de sănătate, nu cu asta vă ocupați. Ai un singur aparat de măsurat în toată Capitala. Te faci că nu știi ce averi se fac din gunoi, de vii cu bâlbâieli șpagasine în interviu, nu știi că unde e gunoi e și mafie, investitori „strategici” și alți ticăloși, ai nimerit la mălai, ZECE ANI nu v-ați sinchisit de ce se întâmplă!

Ce faci acolo, cine te-a pus pe scaunul ăla?! Tehnocratule, că altfel nu pot să-ți spun!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.