Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e dusmanul numarul 1 al votului pentru Diaspora. Nu e cine credeti!

stampila vot

PMP a organizat marti o dezbatere pe tema votului prin corespondenta. Presedintele Fundatiei Miscarea Populara Cristian Diaconescu a declarat ca cei care ar avea cel mai mult de pierdut prin implementarea votului prin corespondenta sunt cei de la UDMR. Ironia face ca tocmai pe sustinerea lor spera sa se bazeze PNL pentru motiunea de cenzura tocmai pe tema votului prin corespondenta.

“Partidul politic din România care ar avea de suferit în legătură cu votul prin corespondenţă se numeşte UDMR - asta ca să înţelegeţi, de fapt, unde stă problema. Şi de aici, sigur, nu mai are rost să detaliez pentru că înţelegeţi bine nuanţările pe care le fac diversele partide”, a afirmat Cristian Diaconescu.

El a subliniat ca votul prin corespondenta se poate implementa de acum din punct de vedere tehnic, tot ce lipseste este legea.

"Votul prin corespondenţă se poate operaţionaliza din punct de vedere tehnic,astăzi, când vorbim. Există toate condiţiile tehnice şi suficientă sofisticare, mă rog, legislativă dacă o căutăm acolo unde trebuie, pentru a face votul prin corespondenţă", a declarat preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.