Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu șterge pe jos cu Tudorel Toader: 'E o rușine, e la limita penibilului'

codrin stefanescu

Decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader de a nu propune demiterea lui Augustin Lazăr şi a Laurei Codruţa Kovesi i-a scos din minţi pe unii lideri PSD. Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD l-a desfiinţat în direct la România TV pe Toader. Vorbele grele şi ironiile nu au lipsit.

RAPORTUL ministrului Justiției în cazul Parchetului General și al DNA/ DOCUMENT

Vezi şi: Ministrul Justiției: NU este opotună revocarea lui Kovesi și Lazar / VIDEO

"Părerea mea e că este o ruşine ce s-a întâmplat astăzi. Sunt dezamăgit total. Nu este vina noastră. E opinia ministrului Justiţiei. E o coincidenţă. Nu a avut nicio presiune. Astea sunt prostii. Am dat dovadă că suntem curajoşi şi că nu e vorba de vreo implicare externă. E o decizie luată de ministerul Justiţiei după o foarte multă gargară. S-a râs şi el cu presa. Nu a spus nimic concret. De aia am primit voturi ca să facem Guvern. Să mergem cu programul până la capăt. Ne-au chemat miniştri ilegal şi ilegitim. E incredibil. Să îl aud pe ministru venind cu un bla bla ieftin. ", a tunat Ştefănescu.

Şi asta nu e tot. Tirada social democratului a continuat. "E posibil ca mâine un procuror ca Negulescu să îl ia din trafic pe Toader şi să îi dea şi 24 de ore de arest. Nu înţelege nimic. A avut cea mai groaznică zi din viaţa lui. Va rămâne doar cu această conferinţă la limita penibilului. Îl rog pe domnul Pleşoianu şi pe alţi colegi să nu facă gesturi disperate cu demisii. ", a mai spus Ştefănescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.