Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colegii care o trag în jos pe Gabriela Firea

Gabriela Firea Metrorex 4

Gabriela Firea, candidata PSD pentru Primăria Capitalei, duce o campanie, în linii mari, profesionistă. Vorbește când trebuie să vorbească, tace când trebuie să tacă, ascunde ce trebuie să ascundă și, ori de câte ori are ocazia, îi lasă pe cei doi "candidați ai dreptei" să se macine între ei.

Mai puțin capabili sunt colegii care candidează la sectoare. Cel puțin jumătate din ei sunt mai degrabă o problemă decât un ajutor.

La Sectorul 1, Dan Tudorache se remarcă mai ales prin prestațiile bizare la TV. Clipul de mai jos, de exemplu, a devenit viral.

La Sectorul 4, primarul interimar Băluță a reușit deja să trezească regretele cetățenilor după Popescu-Piedone. E a incercat, se pare, și să facă un ban pe seama tragediei Colectiv construind un memorial lângă o zonă de grătare.

La Sectorul 5 lupta se dă între Vanghelie, reprezentând valorile micilor și ale berii și Raețchi care propune o viziune (comparativ) modernă. Între aceștia, Florea nu își găsește un loc al lui. Avocat tuns și îmbrăcat corect, el nu ar nici farmecul populist al lui Vanghelie, nici deschiderea mai tinerească a lui Raețchi.

Profitând și de unele erori ale PNL, PSD ar trebui să aibă șansa unei mari victorii în București. Dar resursa umană nu îl ajută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.