Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Popa, senator: UNPR își consoldează poziția politică

constantin popa

Constantin Popa, senator UNPR de Buzău susține că UNPR îşi consolidează forţa politică şi îşi continuă drumul spre a deveni cel mai mare partid din România după fuziunea oarecum neașteptată cu PPDD:

„Astăzi, UNPR s-a întărit ca partid politic în urma fuziunii prin absorbţie cu PPDD. În acest fel, UNPR îşi consolidează forţa politică şi îşi continuă drumul spre a deveni cel mai mare partid din România. UNPR şi PPDD sunt două formaţiuni care au aceleaşi obiective: interesul României şi al cetăţenilor săi, dar şi stabilitatea politică.

Alianţa cu PPDD a venit ca un gest normal, atât timp cât mulţi dintre cei care am făcut parte din această formaţiune ne-am îndreptat către UNPR şi am format un grup puternic în Parlamentul României, care a dat glas preocupărilor şi intereselor cetăţenilor pe care îi reprezentăm. UNPR va răspunde în continuare nevoilor şi aşteptărilor acelor români care îşi doresc o Românie stabilă, în care ei să poată să-şi asigure un trai decent.

PPDD a demonstrat atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare din 2012 că poate să facă performanţă. Împreună vrem să devenim o forţă, un partid puternic pentru România”., susține senatorul potrivit unui comunicat remis stiripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.