Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra își apără jucătorii înaintea amicalului cu Olanda: 'Mi se pare anormal să luaţi din merite'

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Cosmin Contra

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că va face câteva schimbări la meciul cu Olanda faţă de cel cu Turcia, subliniind că aşteaptă cât mai mulţi fani pe Arena Naţională.

"Sperăm ca spectatorii să vină în număr cât mai mare, indiferent de schimbările din echipă sper că băieţii vor avea aceeaşi atitudine şi vom face un meci bun. În general am amintiri frumoase cu Olanda, nu am pierdut multe meciuri ca jucător. Trebuie să-mi fac o părere despre fiecare jucător, ca la ora Ligii Naţiunilor să ştiu pe cine mă pot baza. Mai avem două ferestre în martie şi iunie să văd alţi jucători, dar încerc să menţin câţiva jucători. Noi luăm din merite, echipa Turciei e slabă, Olanda e slabă, iar băieţii nu contează ce au făcut. La înfrângeri echipa României e slabă, generaţie ratată şi mă deranjează. Echipa României nu a lăsat Turcia să joace, au înţeles bine ce le-am cerut. Mi se pare anormal să luaţi din merite. Cred că atâta timp când ne faultaţi când nu dăm randament, acum am merita să nu ne luaţi din merite. Din când în când cred că ar trebui să nu mai luaţi din meritele băieţilor. Mă interesează să văd că putem domina Olanda, să stăm cât mai departe de poarta noastră, să jucăm un fotbal plăcut. Ne interesează rezultatul, pentru că victoriile îţi aduc linilşte, iar încrederea este importantă pentru viitor. Sunt mai mulţi de la tineret care vor ajunge la naţională, îi vom aduce în meciuri amicale să-i vedem cum se descurcă", a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă, conform News.ro.

Citește și: Chiricheş, înainte de amicalul cu Olanda: 'Am terminat campania rău, dar e bine că am făcut o schimbare, se vede o nouă atitudine'

Cristian Săpunaru nu s-a refăcut după meciul cu Turcia, iar Ciprian Tătăruşanu s-a "blocat un pic de spate", a anunţat Contra, care a spus că va decide până la ora jocului dacă portarul va fi evolua.

Naţionala României va juca, marţi, de la ora 21.00, în compania Olandei, un meci amical pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă de Pro TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.