Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adulatio in Iohannis

Bodea chestor

Toți ăștia de vă pretindeți mai culți și mai deștepți decât electoratul PSD, câtă minte vă trebuie să vă imaginați că, după ce am fost dat afară din PNL la ordinul lui Iohannis, ar trebui să rămân fidel partidului care m-a trădat? Îmi trimiteți mesaje indignate, mă înjurați ca niște birjari plini de ură și vă oripilați ca niște virgine naive că dau în Iohannis în războiul cu Dragnea. Îmi țineți lecții, îmi spuneți că nu înțeleg, îmi arătați care e adevărul adevărat.

Sincer? Nici nu trebuie să vă înțeleg, pentru că nu am nevoie de lecții. Spre deosebire de voi, îi știu pe oamenii ăștia în carne și oase, știu ce gândesc și la ce șmecherii îi duce mintea. Nu îi judec din discursuri coafate la tv pentru mintea credulilor de pe canapea. Așa că nu trebuie să îmi explicați voi ce se întâmplă, ci eu vă arăt ce fac ei în spatele minciunilor pe care vi le vând.

Da! Dau în Iohannis! Dar, uitați că dau din 2014, de când a pus mâna pe PNL. Așa cum am dat și în Chițoiu, și în Ponta, când eram în USL-ul în care v-ați iubit la greu cu PSD de frica lui Băsescu. Așa cum am dat și în Băsescu, și în Ponta, pe vremea pactului de coabitare care l-a distrus pe Crin. Așa cum dau acum și în Dragnea și Băsescu. Pentru că eu nu ling un fund de frica altuia. Eu le dau tuturor bătaie la fund, după cum merită. Asta înseamnă să fii LIBERAL! Să nu temi de nimic și să spui mereu ADEVĂRUL! Nu să te ascunzi sub ”poala” vreunui lider mai arogant sau mai pilos pe la servicii.

Credeați că PSD este dușmanul nostru comun, vai! Nu, credulilor! Inamicul numărul unu al oricărui liberal este dictatura! Iar Iohannis al vostru asta a făcut de cum a pus mâna pe partid: l-a militarizat. Și se chinuie să o facă și cu țara, din 2015 încoace. Timp în care voi, ca niște ”liberali” veritabili v-ați pus în genunchi și i-ați ridicat osanale.

content-image

De PSD, cu toate prostiile lui, mai scăpăm. Așa cum am scăpat de PDL și de Băsescu, tot prin alianță cu PSD. De dictatura securistă, ne curățăm mai greu, însă! Pentru că DNA și Serviciile nu vin la sita votului, nu vin la mâna poporului. Ci îi pun botniță și cătușe! Iliescu, Năstase, Băsescu, Blaga, Ponta și-au făcut de cap câțiva ani, Ceaușescu și ai lui au stat 50 de ani. Democrația e o roată, se învârte! Dictatura e un lanț, te leagă și te ține fix!

Vă explic degeaba, însă... Frica indusă de PSD v-a paralizat mințile! V-ați agățat tremurând de nădragii ăia de fuhrer și nu mai vedeți că ăsta s-a scârbit de PNL. Și-a dat seama că e numai gargară și principii goale pe acolo. De aceea, acum pregătește o fuziune forțată cu USRI-ul lui Soros și PMP-ul scăpat de Băsescu. Că le mai e utilă sigla, nu de alta...

Sigur, vă îmbătați cu ideea că nu contează dacă se calcă în picioare democrația, dacă se instaurează ”Statul Securist”, important e că ”generaaaaaaalul” vă va salva și vă va face mari. Poate, dar, nu veți mai fi liberali. Ci, slugi la stăpânul pe care vi l-au pus alții. Niște bușoi sau  alinuțe. Niște nicușori sau clotilde.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.