Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea, viaţă de nabab după gratii: Adevărul despre manevrele făcute în pușcărie

borcea

Ancheta în cazul lui Cristi Borcea scoate la iveală personajele cheie care l-au ajutat pe milionar să se bucure de medicamente, băutură şi femei în puşcărie.

Este vorba despre un hoţ, un criminal şi un violator de minore. Cristi Borcea îi plătea pe cei trei cu câte 1.000 de lei ca să îl ajute. Cele 400 de pastile antidepresive găsite sub salteaua din celula sa l-au făcut pe Cristian Borcea să facă dezvăluiri despre ceea ce simte de când a fost trimis de magistraţi în spatele gratiilor, scrie evz. De asemenea, ancheta demarată la Penitenciarul Poarta Albă a scos la iveală faptul că omul de afaceri a fost ajutat de trei persoane pentru a putea duce o viaţă de lux şi în spatele gratiilor.

Citeşte şi: Cristoiu face praf miniștrii din Guvernul Cioloş: 'E alcătuit din stewardese de pe curse low cost'

Conform dcnews, ancheta demarată la penitenciarul Poarta Albă a arătat cine l-a ajutat pe Cristi Borcea să trăiască mai mult decât confortabil după gratii. Trei indivizi, unul acuzat de furt, altul acuzat de corupere de minore şi altul condamnat pentru uciderea unui om într-un accident rutier, se pare că l-ar fi ajutat pe Borcea, iar acesta le oferea la schimb alimente și bani. După ce a fost prins cu pastilele, fostul acţionar de la Dinamo le-a spus procurorilor că ele îl ajutau să doarmă şi îi protejau inima. "Am avut vremuri tare grele, nu am reuşit să mă obişnuiesc cu ideea că sunt deţinut şi că sunt departe de familia mea. Pastilele mă ajută să mă liniştesc, să dorm. Ba chiar mă ajută să nu mă enervez şi să-mi protejez inima", le-a spus Borcea autorităţilor.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri dureroase din clubul Colectiv: Ce a vrut să facă unul dintre patroni

Cristi Borcea a făcut aceste declaraţii în contextul în care, după condamnarea în dosarul Transferurilor, a fost anchetat şi pentru dare de mită. În plus, Borcea a fost afectat şi de scandalul din familie dintre soţia sa, Alina şi Valentina Pelinel. În prezent, pentru cele 400 de pastile găsite în celula sa, Borcea poate avea un nou dosar penal.

Vezi şi: S-a împărţit averea lui Adrian Păunescu: Cine a luat cea mai mare parte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.