Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Iohannis a venit cu o păcăleală genială

cristoiu

Ion Cristoiu spune ca presedintele Klaus Iohannis a apelat la o 'pacaleala geniala'.

"Formula 'Un altfel de politică' e înțeles de mulți ca angajamentul lui Klaus Iohannis de a face un altfel de politică decît Traian Băsescu (...) Dacă ne gîndim că sloganul a fost însoțit de sloganul Punct și de la capăt, prin Un altfel de politică s-a înțeles – și asta a vrut să spună Klaus Iohannis- o politică net diferită decît cea dusă pînă acum în postdecembrism și care, poreclită politicianism, a ținut deoparte de politică mulți oameni competenți", spune Cristoiu pe site-ul sau.

"Un altfel de politică înseamnă dreptul membrului de partid democratic de a gîndi cu capul lui și nu cu capul Șefului sau Șefilor de la partid. S-a întîmplat așa ceva în cele șase luni de mandat prezidențial al lui Klaus Iohannis? Vi se pare că PNL, partidul lui Klaus Iohannis, duce un altfel de politică? Vi se pare că Klaus Iohannis însuși duce un alt fel de politică?", este de parere acesta.

"Toți politicieni postdecembriști ne-au păcălit în campaniile electorale, făgăduind ceva pe care n-aveau de gînd să-l îndeplinească, deoarece alegerile erau pentru ei uriașe păcăleli ale Poporului. Înaintea campaniei pentru prezidențiale mă întrebam ce păcăleală va folosi Klaus Iohannis pentru a ne smulge votul. Era o întrebare legitimă, deoarece în 2014 se cam epuizaseră păcălelile electorale, folosite pînă atunci de candidați. Klaus Iohannis a venit cu o păcăleală genială: Păcăleala că nu ne va păcăli ca toți ceilalți, deoarece el va duce Un altfel de politică", spune Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.