Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu cine se bate Astra pentru un loc în Liga Campionilor: Povestea teribilă a antrenorului danezilor

gsp.ro
Astra ASA

Astra o intalneste in aceasta seara pe Copenhaga, in mansa tur a dublei de calificare in playoff-ul Champions League. "E clar ca ei sunt favoriti, dar ne vom juca sansa pana la capat", spune Marius Sumudica, antrenorul suspendat al Astrei.

Copenhaga e campioana Danemarcei si il are pe banca pe Stale Solbakken, antrenorul de al carui nume se leaga cea mai buna perioada din istoria clubului. Solbakken e la al doilea mandat. A mai antrenat-o pe Copenhaga si in perioada 2006-2011, timp in care a cucerit 5 titluri de campion in Danemarca si a dus echipa in grupele UEFA Champions League.

Dupa aceasta perioada de glorie, norvegianul Solbakken a prins doua contracte, de cate un sezon, in Germania si Anglia, la FC Koln si Wolverhampton. Cariera de fotbalist a lui Solbakken (48 de ani) s-a incheiat dramatic in 2001, pe cand era jucator la FC Copenhaga. In timpul unui antrenament, novegianul a facut infarct pe teren si a fost in moarte clinica timp de 7 minute. Ambulanta de la baza de pregatire s-a pus imediat in miscare, iar medicii au reusit sa il readuca la viata prin manevrele de resuscitare facute in drum spre spital.

In urma investigatiilor, s-a descoperit ca Solbakken avea probleme la inima. Doctorii i-au montat un aparat special, pe care norvegianul este nevoit sa il poarte toata viata, anunţă sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.