Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fentat Mitică Dragomir statul, cu două luni înainte de condamnare

ziuanews.ro
mitica dragomir

Mitică Dragomir, mai rapid decât statul. Cu două luni înainte ca fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, să primească o condamnare de şapte ani de închisoare pentru infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani, acesta şi-a pus la adăpost cea mai importantă afacere a familiei, scriu jurnaliștii de la Jurnalul Național.

Firma SC Bodu SRL, care deţine deja celebrul spaţiu de organizare de evenimente de la “Crystal Pallace Ballroom”, a fost trecută, în luna aprilie a acestui an, în proprietatea fiului lui Mitică Dragomir, Bogdan Dumitru Dragomir, astfel încât singurele afaceri pe care fostul şef al LPF le mai deţine, în acte, sunt o cotă de 3,08% din compania SC Number One SRL şi părţi sociale la SC Galeriile Dragomir SRL. SC Bodu SRL este o companie care a trecut, pe rând, din proprietatea mezinului Bogdan Dumitru Dragomir în cea a mamei sale, Vica. De la aceasta a trecut pe numele lui Mitică Dragomir pentru ca, în urmă cu două luni, să revină în proprietatea lui Bogdan.

Gabriel Oprea, în fața magistraților ÎCCJ

Pe 23 iunie, Dumitru Dragomir, fostul preşedintel al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 7 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală și delapidare în legătură cu vânzarea drepturilor de televiziune. Sentinţa nu este definitivă.

Cât plătește Primăria Capitalei CHIRIE, lunar: Suma este FABULOASĂ

Conform deciziei judecătorior, Mitică Dragomir trebuie să plătească, alături de ceilalţi inculpaţi din dosar, 12 milioane de lei.

JENANT Parlamentarii surprinși la coadă la casierie

Fostul șef al LPF a fost trimis în judecată în noiembrie 2014, pentru evaziune fiscală, delapidare, complicitate la evaziune fiscală, la delapidare și spălare a banilor, infracțiuni ce ar fi avut drept urmare și diminuarea corelativă a patrimoniului Ligii cu suma de aproximativ 2,8 milioane de euro. 

Împreună cu Dumitru Dragomir au fost trimiși în judecată alte 42 de persoane de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

O cunoscută prezentatoare TV a devenit mireasa pilotului favorit al lui Iohannis / FOTO

Un ministru se PLÂNGE că este AMENINȚAT de Sebastian Ghiță

Piedone a murit: Celebrul Bud Spencer a încetat din viață / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.