Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, așteptat să se înscrie în PNL

ciolos

Deși, premierul Dacian Cioloş a afirmat în repetate rânduri că nu-l interesează viaţa de partid, liberalii spun că s-ar bucura să-l aibă pe Dacian Cioloş în rândul membrilor săi. Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan  precizează însă că decizia îi va aparţine premierului tehnocrat.

Întrebată ce rol vede pentru Dacian Cioloş după 2016, Raluca Turcan a precizat, la RFI, că ”Dacian Cioloş ar fi binevenit în Partidul Naţional Liberal. Eu mi-aş dori să-l văd în continuare pe scena politică şi sunt convinsă că va veni şi un moment în care domnia sa va evalua dacă va rămâne tehnocrat sau va dori să facă pasul spre politic. Cred că în momentul de faţă este prematur".

"Domnia sa înţelege foarte bine că Partidul Naţional Liberal s-ar bucura să-l aibă în rândul membrilor săi. Cred că mai degrabă decizia este la domnia sa. Evaluarea va fi una personală şi va vedea dacă rămâne în sfera tehnocrată sau va face pasul spre politic. De altfel, cred că a şi afirmat lucrul acesta, că până în momentul de faţă nu s-a gândit, iar dacă va veni un moment în care să-şi regândească parcursul profesional, se va gândi şi la politică", spune vicepreşedintele PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.