Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Mihalache, dezvăluiri despre Victor Ponta: 'A făcut rău PSD-ului. Dacă pleca la vreme...'

ponta mihalache

Mâna dreaptă a lui Klaus Iohannis, consilierul prezidențial Dan Mihalache, a lăsat să se înțeleagă, duminică seara, într-o emisiune televizată, că fostul premier Victor Ponta ar fi putut sa controleze instalarea unui alt premier PSD daca si-ar fi dat demisia dupa declansarea urmaririi penale impotriva sa.

Intrebat de ce a demisionat Victor Ponta, Mihalache a spus la Antena 3:

"Eu am parerea mea, cred ca Ponta a gresit in conduita sa, a gresit odata in raport cu ceea ce noi am vrut sa fie o relatie corecta institutionala cu Guvernul, mai ales a gresit neintelegand ca in momentul in care s-a declansat o procedura judiciara impotriva sa el nu mai putea sa ramana premier pentru ca asa se intampla lucrurile, el a devenit  o vulnerabilitate pentru natiune. Nu as dori sa relatez anumite discutii care priveau organizarea unor vizite ale unor inalti oficiali straini in Romania si in care ni s-a spus mai direct, mai voalat, cata vreme suntem in aceasta situatie, nu se va produce, nu se va intalni cu premierul României.

Ponta in momentul respectiv ar fi trebuit sa-si extraga concluziile, cu atat mai mult cu cat fusese un angajament al sau si ar fi putut sa isi organizeze o tranzitie controlata ca sa spun asa, pana la urma a facut cel mai mare rau partidului sau, pentru ca l-a scos de la guvernare.

Daca pleca la vreme, nu ca efect al tragediei de la Colectiv, putea, ma rog, sa controleze procesul acesta, si sa duca catre alt premier sustinut de PSD, pana la urma era o majoritate in Parlament"

Vezi si: Cotroceniul anunță 'MĂTUROIUL' în politică

Vezi si: Dan Mihalache, despre DNA: 'Mă sperii și eu. Era nevoie de asta'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.