Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Datele DNA nu coincid: Ce GAFE au făcut procurorii în dosarul OUG 13 / VIDEO

sigla dna

Ies la iveală noi amănunte incredibile despre celebra Ordonanţă 13 care a scos milioane de oameni în stradă. Antena 3 anunţă că dosarul OUG 13 deschis de către Direcţia Naţională Anticorupţie a fost închis.

Citește și: EȘEC total: Revista Playboy revine la fotografiile cu femei goale, după ce renunțase la ele

Documentul care arată cum a clasat Direcția Națională Anticorupție (DNA) dosarul celebrei ordonanțe de urgență nr. 13 a fost prezentat la Antena 3. Interesant este faptul că, potrivit informațiilor prezentate la Antena 3, plângerea a fost făcută de Mihai Polițeanu, însă în avans, înainte ca fapta să existe. Plângerea a fost făcută pe 24 ianuarie, după ședința de guvern la care a mers președintele Klaus Iohannis și a vorbit de cei ”doi elefanți” din sală. La acel moment, nu se adoptase nicio ordonanță de urgență.

Citește și: EȘEC total: Revista Playboy revine la fotografiile cu femei goale, după ce renunțase la ele

Mihai Polițeanu a scris pe Facebook că a fost chemat la DNA pe 1 februarie, în legătură cu denunțul împotriva lui Grindeanu și Iordache. Apoi, potrivit informațiilor prezentate la Antena 3, Polițeanu a fost chemat la DNA, pentru a face completări.

content-image

Astfel, dosarul cu nr. 46/P/2017 s-a format ca urmare a denunțului formulat pe 31 ianuarie 2017, de Mihai Polițeanu și Ghioc Elena, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și prezentarea cu rea-credință de date inexacte Parlamentului sau președintelui României, cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister pentru a ascunde săvârșirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului, în legătură cu modalitățile prin care prim-ministrul Sorin Grindeanu și ministrul Justiției Florin Iordache au promovat și susținut adoptarea prin OUG, la data de 18 ianuarie 2017, a două proiecte de ordonanță de urgență privind grațierea unor pedepse precum și modificarea Codului penal și Codului de procedură penală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.