Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie SURPRIZĂ la Washington: SUA suspendă temporar acordarea de vize pe teritoriul Rusiei

sua rusia

Acordarea de vize pentru Statele Unite ale Americii va fi suspendată temporar în Rusia începând de miercuri, 23 august, din cauza reducerii personalului diplomatic ordonat de Moscova, ca ripostă la noile sancţiuni americane, a anunţat luni Ambasada SUA din Federaţia Rusă, citată de AFP, Reuters şi RIA Novosti.

"Din cauza limitei impuse de guvernul rus cu privire la numărul personalului diplomatic autorizat să se afle în Rusia, toate operaţiunile legate de acordarea de vize, în afara celor pentru imigrare, vor fi suspendate la 23 august, înainte de a se relua de la 1 septembrie, dar numai la Moscova", a indicat ambasada într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Citește și: PANICĂ în Franța: O mașină a intrat în două stații de autobuz, la Marseille! Mai multe victime - FOTO

Această reducere a serviciilor consulare pe teritoriul Rusiei înseamnă de fapt că acei cetăţeni ruşi care vor dori să călătorească în SUA vor trebui să se deplaseze la Moscova pentru vize, întrucât consulatele americane din regiuni nu vor mai efectua respectiva procedură.

Preşedintele rus Vladimir Putin, reacţionând la noile sancţiuni impuse de Congresul SUA împotriva Rusiei, a ordonat Washingtonului să-şi reducă personalul diplomatic de la ambasadă şi consulatele din Federaţia Rusă cu 755 de persoane până la 1 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.