Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie neasteptata a PNTCD. Pe cine sustin in turul II

PNTCD

PNTCD a luat o decizie neasteptata privind sustinerea pe care ar putea sa o acorde unuia dintre cei doi candidati in turul II al alegerilor prezidentiale. Desi aliatul lor, PMP, a indemnat la un vot anti-Ponta, PNTCD a anuntat marti ca nu va sustine niciunul dintre cei doi candidati.

"Comitetul National de Conducere al Partidului National Taranesc Crestin si Democrat a hotarat sa nu sustina niciunul dintre candidatii la presedintia Romaniei intrati in turul II, domnii Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Aceasta este o situatie fara precedent pentru partidul etalon al democratiei in Romania, care a luat aceasta decizie pentru a avertiza intreaga societate asupra pericolelor la care este expusa in viitor. PNTCD indeamna membrii si simpatizantii sai ca in turul doi al alegerilor prezidentiale sa se prezinte la vot si sa anuleze buletinul de vot, scriind pe acesta: "Refuz!" sau "Monarhie Constitutionala!"

Argumentele pentru care PNTCD a luat acesta decizie pot fi consultate aici: Comunicat PNTCD privind turul II al alegerilor prezidentiale.pdf

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.