Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devoalări BOMBĂ din dosarul lui Rizea: 'A primit o geantă cu 300.000 de euro'

rizea

Doi martori au fost audiaţi, vineri, de judecătorii ÎCCJ, în dosarul în care Cristian Rizea este acuzat de fapte de corupţie. Cei doi au mărturisit că cei 300.000 de euro care ar fi fost pretinşi de fostul deputat PSD i-au fost daţi într-o geantă. De asemenea, aceștia au declarat că Rizea nu a fost de acord cu o sumă mai mică.

"Am luat la cunoştinţă de la Beja despre unele probleme legate de un teren pe care îl avea de recuperat dl. Colţea. Dl. Rizea a venit la tratament, a vorbit cu dl. Beja şi a aflat despre teren. (...) Menţionez că terenul despre care am vorbit se afla în Bucureşti, în locul unde fusese anterior reşedinţa ambasadorului SUA. Auzind de această problemă, dl. Rizea a zis că poate să o rezolve, întrucât cunoaşte pe cineva, cred că pe un director al RA-APPS. Am auzit că a mai fost vorba şi de un alt teren, de pe raza comunei Chiajna şi că au avut loc întâlniri şi discuţii între dl. Rizea şi dl. Colţea, de faţă fiind şi dl. Beja. Dl. Rizea a spus că îl cunoaşte pe primarul de la Chiajna şi că o să îl ajute în sensul de a face demersuri pentru recuperarea unui teren. Eu ştiu că dl. Rizea a cerut suma de 300.000 de euro pe care urma să o dea cuiva important din lumea politică", a declarat Filip Costăchescu, proprietarul unei clinici stomatologice al cărei pacient ar fi fost Cristian Rizea, potrivit Mediafax.

Citește și: Sorin Grindeanu a decis soarta achiziţiilor din domeniul apărării: Care va fi rolul Parlamentului

Acesta a mai afirmat că între Cristian Rizea şi Lucian Colţea a fost încheiat un contract de împrumut în valoare de 300.000 de euro.

"Inculpaţii Rizea şi Colţea au venit la cabinetul avocaţilor Ianculescu Mario şi Urdoi Alexandru, care se află în acelaşi imobil cu cabinetul nostru stomatologic, pentru a se plăti suma de 300.000 de euro. Nu ştiu din ce motiv această sumă de bani nu a fost înmânată în cabinetul avocaţilor, ci în sala de prorocol din clinica noastră. Eu şi asociatul meu i-am lăsat pe aceştia o bucată de vreme singuri în acea sală şi ne-am dus la subsolul imobilului unde era un laborator de tehnică dentară. Banii erau pe o masă, la vedere, dl. Rizea i-a pus într-o geantă şi a chemat şoferul. Eu ştiu că în acea împrejurare s-a încheiat şi un contract de împrumut ce a fost redactat şi semnat la cabinetul avocaţilor. De asemenea, ştiu că prin acest contract inculpatul Colţea îl imprumuta pe inculpatul Rizea cu 300.000 de euro", a declarat Filip Costăchescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.