Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI la Antena 3 despre şeful SPP, Lucian Pahonţu: 'A ÎMPUȘCAT un om în cap'

spp

Acuzaţii şi lucruri extrem de grave la adresa şefului SPP, Lucian Pahonţu. Acesta este arătat cu degetul de către unul dintre subordonaţii săi care spune că ar fi ucis un om.

Citeşte şi: Victor Ponta adresează o întrebare incomodă pentru Dacian Cioloș: 'De câte ori, în 5 ani...'

Totul s-a întâmplat la o partidă de vânătoare. Un suburdonat mărturisește cum Pahonțu a participat la o partidă de vânătoare, în urma căreia un om a murit împușcat în cap. Ancheta l-a ocolit până acum pe Pahonțu, deși este principalul suspect. Angajatul SPP dă de înțeles că i s-a cerut să servească procurorilor o variantă care îl protejează pe Pahonțu și ascunde adevărul. A decis să spună adevărul și a trimis informări până la cel mai înalt nivel din stat, cerând ca evidențele acestui caz să fie analizate în mod corect. "Partida a debutat destul de bine, la început, dar s-a încheiat tragic. Unul dintre vânători a fost împuşcat accidental în cap. Este vorba despre Popa Ion. Generalul Pahonţu a plecat imediat fără să lase nicio armă. De atunci se pune presiune puternică pe noi să nu spunem că generalul Pahonţu a plecat fără să stea lângă acel om împuşcat, fără ca poliţia să vină să ridice armele de vânătoare la toţi ca să nu existe niciun dubiu. În situaţii din acestea din câte cunosc, nu trebuie să părăseşti locul accidentului. Toate probele trebuie să rămână pe loc. Oamenii să rămână pe loc. Toţi ştiu că el a plecat de acolo. Când se trage un foc, toţi întorc privirea. Ni s-a spus să nu spunem că ne-am văzut unii cu alţii şi să stăm liniştiţi că treaba se rezolvă. Nu are cum să se rezolve. A murit un om. Mi-a fost frică să spun adevărul. Mi-a spus să tac din gură şi să nu spun nimic. Să spun în declaraţie că Popa s-a autoaccidentat ", a dezvăluit angajatul SPP pentru Antena 3.

Citeşte şi: IMAGINI ȘOCANTE cu parapantistul care a murit la Ghimbav: Cum a căzut de la înălțime / VIDEO

Incidentul a avut loc în ianuarie 2012, în pădurea Turbatu din Drăgănești, județul Prahova. La vânătoare au participat oameni de afaceri, vânători dar și doi oameni din SPP. Lucian Pahonțu și un subordonat al său, mai spune sursa citată.

Cei de la SPP spun că Lucian Pahonţu este martor în dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.