Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a reţinut patru persoane care ar fi distribuit droguri în două cluburi din Tulcea

DIICOT

Un administrator şi trei angajaţi din două cluburi situate în municipiul Tulcea au fost reţinuţi marţi de procurorii DIICOT sub acuzaţia că vindeau clienţilor droguri de mare risc, respectiv cocaină, ecstasy, marijuana şi haşiş.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, au fost reţinuţi pentru 24 de ore Sorin Cristian Chirica, administrator în fapt a două cluburi din municipiul Tulcea, Florin Marian Anghel, Florin Artem şi Radu Ciprian Marinescu, angajaţi ai cluburilor, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept. Anchetatorii susţin că, în cursul anului 2015, cei patru bărbaţi au deţinut şi comercializat în două cluburi de pe raza municipiului Tulcea droguri de risc şi droguri de mare risc, respectiv cocaină, ecstasy, marijuana şi haşiş.

Procurorii DIICOT au solicitat marţi Tribunalului Tulcea luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile faţă de inculpaţi. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, cu suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii şi suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.