Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a decis ce va face cu Coreea de Nord: Planul TERIBIL al președintelui SUA

Donald Trump nebun

Preşedintele SUA, Donald Trump, a salutat marţi atitudinea altor ţări faţă de programul de rachete al Coreii de Nord, la câteva zile după ce Consiliul de Securitate al ONU a impus noi sancţiuni Phenianului în urma a două teste cu rachete balistice intercontinentale efectuate în iulie, relatează Reuters.

'După mulţi ani de eşecuri, ţările se reunesc pentru a aborda în cele din urmă pericolele reprezentate de Coreea de Nord. Trebuie să fim duri şi decisivi!', a scris Trump într-un mesaj difuzat pe Twitter, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat sâmbătă noi sancţiuni împotriva Coreii de Nord ca urmare a celor două teste cu rachete balistice intercontinentale (ICBM) efectuate de această ţară în iulie. Măsurile, inclusiv interzicerea tuturor exporturilor de cărbune, au ca scop reducerea cu o treime a veniturilor anuale ale exporturilor nord-coreene în prezent în valoare de 3 miliarde de dolari. Rezoluţia care prevede sancţiuni împotriva Coreii de Nord este a opta de acest gen adoptată din 2006, când Phenianul a efectuat primul său test nuclear.

Coreea de Nord a ameninţat marţi cu acţiuni 'fizice' după adoptarea noilor sancţiuni şi a calificat acest demers drept un 'act terorist' dirijat de SUA împotriva Phenianului, notează agenţia de presă sud-coreeană Yonhap.

Citește și: Ministrul german al Agriculturii vine cu acuzații fără precedent : Ce ar fi fost în spatele contaminării ouălelor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.