Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a vrut s-o prezinte pe purtătoarea de cuvânt a deputaților PSD, dar nu i-a știut numele

Dragnea Liviu

Liviu Dragnea a comis-o după întâlnirea cu parlamentarii PSD! El a vrut să anunțe cine va fi purtătorul de cuvânt al deputaților social-democrați, dar nu a știut numele deputatei numite în această funcție.

"Au hotărât astăzi să aibă un purtător de cuvânt al grupului PSD de la Camera Deputaţilor. Este colega noastră de la Argeş...cum o cheamă...doamna Simona Bucur...Simona Bucura, şi am cerut să lucreze foarte strâns cu doamna Gabi Firea, care este purtător de cuvânt la grupul senatorilor PSD şi la partid", a precizat Dragnea, după întâlnirea conducerii partidului cu deputaţii social-democraţi, menţionând că la şedinţă a participat şi noul lider al grupului PSD din Senat, Mihai Fifor.

El a anunţat că miercuri o să aibă o întâlnire cu cele două colege pentru o "structurare mai bună" a comunicării.

Liderul PSD a menţionat că le-a vorbit colegilor de la Cameră despre priorităţile legislative care au fost anunţate public, precizând că a insistat pe ideea unei mai bune colaborări între cele două grupuri parlamentare.

"Acesta a fost şi motivul pentru care noul lider de la senatorii PSD a fost prezent astăzi la şedinţa grupului de la Camera Deputaţilor. Au stabilit un sistem de comunicare mai bun, mai eficient, între cele două grupuri, pentru că şi unii şi alţii sunt membri PSD şi este important să existe o coerenţă în circuitul legislativ", a spus Dragnea.

În context, Liviu Dragnea a arătat că s-a căzut de acord ca cei care au puncte de vedere pe care urmează să le exprime public, atât din rândul parlamentarilor, cât şi din Guvern, să aibă expertiză în domeniile respective. "Este important pentru cetăţeni să afle de la cei care gestionează anumite domenii ceea ce fac pentru ei", a adăugat acesta.

Totodată, preşedintele interimar al PSD a spus că a fost stabilit programul pentru zilele următoare, astfel joi ar trebui să fie dat votul final pe Codul fiscal, pentru a fi trimis la promulgare cel mai târziu duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.