Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Să facem la Bucureşti câte tururi de alegeri trebuie ca să iasă Buşoi

Președintele PSD Liviu Dragnea a catalogat drept „năstrușnică” ideea alegerilor primarilor în două tururi, afirmând că un coleg de partid a venit cu propunerea ca alegerile de primari să se desfășoare la comune într-un tur, la orașe și municipii în două tururi și în Capitală în oricât de multe tururi trebuie pentru ca Cristian Bușoi, candidatul PNL, să câștige.

Potrivit Mediafax, liderul PSD a afirmat că reintroducerea votului în două tururi pentru primari riscă să „arunce țara în aer”.

„Să discutăm despre poziţia noastră faţă de această năstruşnicie a liberalilor cu legea în două tururi pentru primari. Două tururi vor astăzi, mâine s-ar putea să dorească trei tururi. Aseară un coleg, nu-i dau numele ca să nu-l expun, a venit cu o idee care mi se pare foarte interesantă şi stingem scandalul: la comune un tur, la oraşe două tururi, la municipii trei tururi şi la Bucureşti să facem câte e nevoie să iasă Buşoi şi nu mai avem scandal. Noi riscăm foarte mult să aruncăm ţara în aer. România acum reprezintă o insulă de stabilitate apreciată de absolut toată lumea în zonă şi pentru Primăria Capitalei, oamenii ăştia sunt în stare să tulbure această stabilitate care ne este foarte benefică”, a declarat Liviu Dragnea, la Comitetul Executiv Național al PSD, care are loc la Sinaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.