Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință la Guvern cu premierul și 7 miniștri: S-au luat decizii despre salarizarea bugetarilor și pensiile speciale

www.stiripesurse.ro
Mihai Tudose Palatul Victoria

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit marţi, la Palatul Victoria, cu membrii Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), printre subiectele discutate numărându-se noile prevederi ale legii salarizării în sectorul bugetar şi problema pensiilor speciale militare, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Conform sursei citate, cu acest prilej, s-a stabilit ca astfel de întâlniri să aibă loc periodic, pe subiectele majore de interes public, sau ori de câte ori este nevoie, pe aspecte punctuale, la nivel de grupuri de lucru.

Citește și: Știați? Cât câștigă un model de videochat în România, la un program normal de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână

"Susţin continuarea acestui dialog, pentru a găsi împreună soluţiile cele mai bune la problemele pe care ni le semnalaţi, dar şi mijloacele de implementare", a declarat premierul Mihai Tudose, conform comunicatului.

Principalele subiecte discutate la întâlnire au fost legate de "aplicarea noilor prevederi ale legii salarizării în sectorul bugetar, cu accent pe aplicarea ei în domeniul învăţământului preuniversitar şi universitar, precum şi problema pensiilor speciale militare şi efectele măsurilor anunţate de Guvern în acest domeniu", se arată în comunicat.

Citește și: O fostă vedetă a Antenei 1 face declarații șocante! Ce job ar fi dispusă să încerce

Potrivit sursei citate, alte subiecte discutate au vizat domeniul transporturilor şi al infrastructurii rutiere şi feroviare, principalul aspect analizat fiind legat de modificările care pot fi aduse legislaţiei în domeniul achiziţiilor publice şi care ar putea debloca proiectele majore de infrastructură afectate de contestarea licitaţiilor.

La întâlnirea premierului Tudose cu membrii CNMR au participat şi vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, şi ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, precizează sursa citată.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu aruncă bomba! Care va fi soarta pensiilor speciale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.