Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Klaus Iohannis, acuzat de manevre subterane: Ne-a mințit. A făcut ca Băsescu!

Optiunea exprimata de Klaus Iohannis in sedinta liderilor PNL,  aceea de a o sustine pe Alina Gorghiu drept succesorul sau, este aspru criticata in interiorul partidului. Un vicepresedinte PNL a declarat, pentru stiripesurse.ro, ca este sigur de faptul ca Iohannis a mintit pe toata lumea. Paradoxal, spune acesta, tocmai prin gestul facut, Klaus Iohannis ar putea sa o dezavantajeze pe Gorghiu deoarece mai multi lideri judeteni erau nehotarati, dar acum nu vor vota nici in ruptul capului cu Alina Gorghiu, impinsa in fata de Atanasiu si Petrache.

"Eu consider ca azi (ieri, n.red.), Iohannis, presedintele, a facut o mare greseala pe termen mediu si lung indicand o sustinere, a spus-o raspicat in sedinta, ca o sustine pe Alina Gorghiu, ca e mai tanara, sa schimbam fața partidului si ca prin asta sa incepem sa o facem si ca el n-a stiut de aceasta propunere decat de azi. Din tot jocul si dupa cum s-a intamplat, din surpriza cu Alina, sustinuta de Atanasiu, mi-am dat seama ca a mintit Iohannis, stia mai de mult. Ne asteptam de la el sa nu se pronunte si multi care poate erau nehotarati, se vor prinde de minciuna si nu or sa o voteze pe Alina datorita acestei greseli", a spus vicepresedintele PNL.

Potrivit acestuia, Atanasiu si Petrache au jucat murdar de la bun inceput.

"Pe de alta parte,din subteranele noastre: Alina este impinsa in fata de Tase care azi dupa-amiaza si-a numarat voturile si a vazut ca nu ies. N-ar fi dat el functia daca iesea maine. Asa ca impreuna cu Petrache au gandit aceasta manevra urata pentru colegi din mai multe motive, in primul rand pentru ca Petrache a fost partizan in toata campania asta si a facut o intalnire informala cand la Congresul CDU au mers Blaga si Orban, in acea intalnire Atanasiu si-a facut campanie, deci a fost incorect, ca Ludovic nu era in tara, nu a lucrat furmos. Ei au lucrat impreuna de atunci. Azi, tot printr-o manevra de mitici de Bucuresti, au facut surpriza asta cu Alina in incercarea de a o transforma pe ea in impins in fata si sa-si aplice ei in continuare planurile, de altfel foarte importante ale partidului", a mai declarat vicepresedintele PNL pentru stiripesurse.ro.

Adversarii lui Orban fug de un Congres larg, mai spune liderul PNL, potrivit caruia Iohannis a inceput mandatul la fel cum a facut-o Basescu.

"Este incorect ce-au facut Atanasiu si Petrache, i-au picurat in ureche lui Iohannis si datorita persuasiunii lor, Iohannis incepe mandatul ca si Basescu, numindu-l pe Boc, parca a zis si cineva azi in presa acest lucru. Iohannis trebuia sa lase partidul, nu sa-l supravegheze in modul asta. Ludovic are teritoriul, iar ei doi au fugit ca dracul de tamaie de organizarea unui Congres, pentru ca in statutul vechiului PNL, in situatii de inlocuire, scrie ca presedintele e inlocuit de prim-vicepresedinte sau de un vice numit de Biroul Permanent, dar asta numai conducere interimara nu e, pana in 2017, deci se impunea Congresul PNL, este o fortare a statutului de catre cei doi", a declarat vicepresedintele PNL.

CITESTE SI:

SURSE S-a fâsâit bomba în PNL: Tabăra Orban dă înapoi

EXCLUSIV - "Atanasiu pare cârtița lui Blaga"

EXCLUSIV Culisele sedintei PNL din Aviatorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.