Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost celebru sportiv, dezvăluire incredibilă despre Ion Țiriac: 'Mi-am dat seama că nu e de glumă cu el. Este un om brutal'

ion tiriac

Fostul tenisman german Boris Becker a dezvăluit un episod al cărui protagonist a fost Ion Țiriac, cel care l-a antrenat la începutul carierei sale.

Televiziunea germană ARD i-a dedicat lui Boris Becker un documentar după ce fostul mare sportiv a împlinit vârsta de 50 de ani, însă acesta nu a fost prezent la premieră, în condițiile în care era la Turneul Campionilor de la Londra.

Citește și: Greșeală decisivă a Simonei Halep: Cum ar putea pierde românca primul loc mondial chiar la începutului anului

Jurnaliștii publicației Zeit notează că Becker povestește în documentar momentul în care Țiriac a spart un pahar și a mestecat cioburile.

"La un moment dat, Țiriac a spart un pahar și a mestecat cioburile. Acela a fost un moment în care m-am gândit că nu e de glumă cu el. Este un om brutal", povestește Becker în documentarul său, conform gsp.ro.

Boris Becker are 6 trofee de Grand Slam în palmares, iar în perioada 1984-1993 a lucrat cu Ion Țiriac. Românul a participat direct la ascensiunea neamțului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.