Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gușă, AVERTISMENT după demiterea lui Grindeanu: Dragnea a câștigat bătălia, dar a pierdut războiul

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Începe lupta internă în PSD pentru nominalizări în Guvern, a declarat Cozmin Gușă, punctând că se pot forma noi tabere în interiorul partidului, având în vedere că multe promisiuni ale lui Dragnea nu vor putea fi împlinite. Consultantul politic a explicat, de asemenea, care sunt consecințele votului pe moțiune pentru liderul social-democraților.

”Pentru PSD este o victorie cât o înfrângere, iar Liviu Dragnea în mod clar a câștigat această bătălie, dar în mod logic a pierdut războiul”, este de părere Cozmin Gușă.

PSD s-a martelat public, a afirmat consultantul politic, adăugând că decizia parlamentarilor nu este neapărat decizia partidului. În opinia sa, s-a creat o sciziune între politicieni fideli partidului și cei care azi au votat pentru că așa le-a cerut partidul. Această sciziune ”este una mare și va fi plătită”, a punctat Cozmin Gușă, la Realitatea Tv.

ALERTĂ - Moțiunea de CENZURĂ a TRECUT: Grindeanu este DEMIS

Experimentul cu UDMR a arătat că Dragnea nu se gândește la România, la Transilvania, iar asta, spune consultantul politic, va avea mari repercusiuni pentru PSD în următoarea perioadă.

”O să înceapă lupta internă pentru nominalizările din viitorul Guvern, pentru că promisiuni au fost mult prea multe și ele nu vor fi acoperite, astfel că se vor forma din nou tabere, după care va interveni Iohannis cu acceptarea sau neacceptarea. Va fi mult mai greu dacă acel premier nu va fi într-adevăr competent”, a declarat Gușă.

Consultantul politic a subliniat că Liviu Dragnea nu se va mai afla în poziția să poată să-și pună ”o marionetă” în fruntea Executivului.

”Aceste greșeli repetate, chiar dacă i-au adus victoria, l-au declarat învins pe Dragnea în războiul de supraviețuire în vârful partidului”, a conchis Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.