Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harta baronilor cercetati penal. Sunt in peste jumatate dintre judete

Baronii locali au fost acuzati si banuiti de coruptie de-a lungul anilor de catre opinia publica, insa putine anchete au fost facute care sa confirme sau sa infirme zvonurile si miturile legate de aceste fapte de coruptie.

In ultimii ani lucrurile au inceput sa se schimbe iar acum peste jumatate dintre baronii locali ai Romaniei sunt vizati de anchete penale. In total 23 de presedinti de Consiliu Judetean au probleme penale.

Situatia pe partide arata in felul urmator: 15 baroni PSD, 7 baroni PNL si 1 baron UDMR risca acum chiar sa isi piarda functia daca nu au pierdut-o deja, cum ar fi cazul lui Horia Uioreanu de la Cluj, sau al lui Gheorghe Bunea Stancu de la Braila, informeaza Romania TV.

Aflati in diferite stadii ale procesului penal si supusi diferitor masuri preventive acesti sefi de CJ arunca cel putin o lumina proasta asupra administratie publice locale pe care o conduc sau pe care au lasat-o decapitata, iar alegerile partiale intarzie sa fie organizate de catre Guvern, desi acest lucru a fost cerut de PNL in nenumarate randuri pentru ca termenul legal pentru aorganizarea acestora a fost demult depasit.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.