Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIU la un spital din Simeria: Mai multe persoane sunt intoxicate cu fum/ update

Un incendiu a izbucnit la Spitalul CFR din orașul Simeria! Mai multe persoane intoxicate cu fum au fost preluate pentru a fi transportate la Spitalul de Urgență din Deva. Pacienții care nu au avut de suferit în urma incendiului sunt transportați la sediul Primăriei Simeria, urmând ca, ulterior să fie mutați la alte spitale.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva a confirmat că așteaptă mai multe ambulanțe cu persoane intoxicate cu fum.

Se pare că incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă în urma unui deces înregistrat în Spital. În acest moment, focul a fost localizat de pompierii hunedoreni care au intervenit pentru stingerea incendiului.

UPDATE:

Ministrul Transportului Dan M. Costescu, în urma incendiului produs la Spitalul General Căi Ferate Simeria, a solicitat Secretarului General și Serviciului Medical o informare cu privire la organizarea și funcționarea activității din spital.

Având în vedere situația creată, ca urmare a incendiului produs în această după amiază, ministrul Transporturilor a dispus deplasarea de urgență la Simeria a unei echipe din minister condusă de șeful Serviciului Medical, Sorin Ionel Ghiță, pentru analiza la fața locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.