Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, atac la Dacian Cioloș: Manipulare de doi lei!

Ion Cristoiu

Ion Cristoiu vorbește în "Gândul de luni", de pe blogul personal despre declarația premierului Dacian Cioloș care dă de înțeles că atentatele teroriste din Bruxelles au fost posibile și din cauza deciziei CCR în privința cartelelor PrePay.

"De mai multe ori am zis că felul în care e manipulat un Popor dă seamă de părerea manipulatorilor despre inteligența poporului respectiv. Din acest punct de vedere, nu cred să existe Popor care să fie considerat mai prost de către cei care-l conduc decît Poporul român.Manipulări sînt și în Occident. Dar acolo manipulările sînt subtile, greu de descoperit chiar și de inteligențele suspicioase față de actele și cuvintele ștabilor. La noi, însă manipulările sînt grosolane, primitive, făcute otova, dovezi ale credinței că Poporul român e alcătuit din proști care nu se prind cînd se încearcă tragerea lor pe sfoară pentru a li se șterpeli portofelul și a li se lăsa fiica borțoasă", a spus Cristoiu.

Jurnalistul menționează că el face parte dintre cei care susțin că România are nevoie de o reglementare a vânzării cartelor PrePay.

"La presiunea SRI directă, dar și prin intermediul lui Klaus Iohannis, Guvernul pregătește o ordonanță de urgență prin care să se reglementeze vînzarea cartelor PrePay. Se va apela la OU nu pentru că ar fi o urgență, ci pentru că OU nu poate fi constestată la CCR decît de Avocatul Poporului. Și cum s-a întîmplat cu OU în chestiunea interceptărilor făcute de SRI, o OU în chestiunea cartelor PrePay are șansa să rămînă eternă. Nu numai că nimeni n-o va contesta la CCR (că doar n-am crede că Victor Ciorbea n-are și el un dosar la DNA!), dar mai mult Parlamentul va fi exclus de la dezbatere", a mai spus acesta.

Cristoiu ia exemplul interviului acordat de Dacian Cioloș duminică, 27 martie 2016, la ProTv.

"Pe vremea mea, cînd se lua o decizie idioată, la întrebarea noastră se răspundea cu S-a zis, S-a decis, S-a considerat. Cine a zis? Cine a decis? Cum cine? S cu s mare! Așa și Dacian Cioloș În cadrul interviului, Dacian Cioloș face o dezvăluire ieșită din comun: La atentatele din UE au fost folosite cartele PrePay cumpărate în România! E o dezvăluire gravă, pentru că ea acuză indirect CCR de a fi contribuit la atentatele din UE: Dacă n-ar fi fost decizia CCR, teroriștii n-ar fi putut cumpăra cartele PrePay din România! Nu știu dacă informația e sau nu exactă. Avînd în vedere, implicațiile acestei informații – forțarea unei OU, acuzarea indirectă a CCR, ar fi fost normal ca o asemenea informație să fie temeinic argumentată de premierul Dacian Cioloș, mai ales că ea n-a circulat pînă acum în spațiul public, nici la noi, nici în Occident", a adăugat acesta.

Jurnalistul încheie prin a spune că declarația lui Dacian Cioloș duce la manipulare „grosolană” a poporului.

"Profitînd de asta, Dacian Cioloș purcede la o manipulare grosolană a Poporului român. Pentru a justifica OU menită a trece peste decizia CCR, el aruncă pe piață dezvăluirea cu cartele cumpărate din România. Un politician occidental ar fi fost mai subtil în manipularea poporului său. Dacian Cioloș a socotit că Poporul român nu merită nici măcar o manipularea subtilă", a încheiat Cristoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.