Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu: 'Cine răspunde de ASASINAREA lui Dan Adamescu?'

cristoiu

Ion Cristoiu a vorbit pe blog-ul său despre moartea miliardarului Dan Adamescu și despre cum a fost prezentat acest eveniment în presa din România. Acesta consideră că jurnaliștii au polemizat mărturiile norei lui Adamescu vizavi de refuzul autorităților de a-l elibera condiționat pe omul de afaceri.

"Televiziunile de știri independente financiar de Sistem au difuzat și comentat mărturiile zguduitoare ale norei lui Dan Adamescu despre refuzul Autorităților de a-l elibera condiționat pe omul de afaceri, deși pînă și un robot al Binomului vedea că e pe moarte. Am urmărit și reacțiile la aceste mărturii zguduitoare, care nu puteau lăsa indiferenți decît pe cei spălați pe creier de Binomul SRI- DNA. Nu m-a surprins c-au fost și așa-ziși intelectuali care au polemizat cu aceste mărturii afișînd o bucurie nătîngă la gîndul c-a mai murit un om. Întreaga atmosferă stîrnită de tărăboiul grațierii arată că sîntem un popor sălbatic, eminamente sîngeros, deși, patriotarzii se chinuie să-l prezinte ca blajin", este de părere Ion Cristoiu.

Citește și: Kovesi e ATACATĂ din SUA: 'ÎNCALCĂ principiul separației puterilor în stat și implicit Constituția'

Jurnalistul susține că teoria lansată de Traian Băsescu și Elena Udrea, conform căreia lui Adamescu i s-a cerut să-l denunțe pe fostul șef aș statului, ar putea fi motivul pentru care omului de afaceri i s-a întemeiat un dosar penal.

"Despre cine e vinovat de moartea lui Dan Adamescu în închisorile românești s-a scris în ultimele zile. Sînt de acord cu Traian Băsescu și Elena Udrea că lui Dan Adamescu i s-a cerut să-l denunțe pe fostul șef al statului. Acesta a fost și motivul pentru care lui Dan Adamescu i s-a fabricat un dosar. Cea care a condamnat asta e Codruța Kovesi. De pe vremea cînd îl slujea nemernicește pe Traian Băsescu, Suita-n copac a rămas nu numai cu o ură cancerigenă de cel care i-a fost stăpîn (reacția tipică slugilor cînd intră la alt stăpîn), dar și cu multe secrete ale regimului. Tot ceea ce face împotriva familiei Băsescu se întemeiază pe date strînse și păstrate pe vremea cînd îi zîmbea slugarnic pînă și Elenei Udrea", susține Cristoiu.

Acesta abordează în postarea sa pe blog și cerera de eliberare condiționată a omului de afaceri, despre care solicitarea acestuia a fost supusă unor presiuni criminale.

"Am urmărit evenimentele legate de eliberarea condiționată a lui Dan Adamescu. La fel ca și în cazul cererii lui Dan Voiculescu, solicitarea lui Dan Adamescu a fost supusă unor presiuni criminale din partea Diviziei Presă a Binomului SRI-DNA. Din cîte se știe, Divizia Presă a Binomului SRI-DNA e ținută la curent cu tot ceea ce se întîmplă în Justiție, în închisori, în Guvern și chiar în presă de Rețeaua ofițerilor acoperiți. De cum a făcut cerere Dan Adamescu de eliberare condiționată, informată de Rețea, Divizia Presă (cuprinzînd și rețelele sociale, controlate de SRI și SIE) a pornit o campanie înfricoșătoare de intimidare a magistraților a celor de care depindea eliberarea magnatului, sub sloganul:

Stop eliberării coruptului! Ce puteau face autoritățile responsabile în fața acestei presiuni, mai ales că asupra multor membri plana șantajul Binomului SRI-DNA? Ca și în cazul Dan Voiculescu, au preferat nedreptatea de a elibera condiționat un om pe moarte riscului de a fi porcăite drept complice ale Corupților!", a scris jurnalistul pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.