Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iuliu Mureșan îl ironizează pe Gigi Becali: 'Aș vrea să batem FCSB cu 1-0, din penalty'

sport.ro
Iuliu Muresan

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a răspuns criticilor formulate de rivalii de la FCSB, potrivit cărora ardelenii beneficiază de arbitraje favorabile în Liga I, precizând că îşi doreşte să câştige meciul direct de joi cu un gol marcat din penalti.

"Ieri a fost penalti. Marc a recunoscut şi s-a şi văzut. Omrani a dat primul în minge şi Marc l-a lovit în picior, clar. A fost penalti şi arbitrul l-a dat. Sunt declaraţii (n.r. - ale lui Gigi Becali) făcute cu un anumit scop, probabil un scop psihologic. Se adresează la arbitri, nu la noi şi nu are dreptate. Nu am primit penaltiuri de complezenţă. Mi-ar plăcea să câştigăm cu un penalti (n.r. - meciul cu FCSB), 1-0, greu, cu un penalti. Penalti corect... dar nu contează", a declarat Mureşan, la Pro X.

Citește și: Gigi Becali îl ia peste picior pe Dan Petrescu: 'De acum încolo îi spunem Dan Penalty'

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a poreclit pe Dan Petrescu, antrenorul rivalei CFR Cluj, Dan Penalti, pentru că echipa pregătită de acesta primeşte lovituri de la 11 metri la fiecare partidă.

"Aşa se joacă fotbal, spectacol, frumos. Să aştepţi tot timpul ca să primeşti 11 metri ca să câştigi... Ăla-i fotbal? Altfel nu poţi să câştigi. Ăsta-i fotbal, dai 4 goluri, cinci goluri. . E fericit, nu? El e Gigi Penalti. Nu-i mai zicem Dan Petrescu îi spunem Gigi... îi spunem Dan Penalti. El vrea numai penaltiuri. Vrei numai penalti? Dacă nu-i dă un penalti la un meci o să vedeţi ce scandal o să facă. O să zică , înjură arbitri.  El nu trebuie să stea pe bancă, că îi dă arbitrul penalti. Ce fericit poţi să fii în România, când vezi numai penalti, penalti, penalti? Dan Penalti o să-i zic de-acum încolo", a declarat Becali, după ce FCSB a învins, duminică, pe Gaz Metan Mediaş, cu 4-0, în etapa a X-a.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat din penalti. Golul a fost înscris de Deac, în minutul 71, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Marc la Omrani.

Meciul CFR Cluj - FCSB, din etapa a XI-a a Ligii I, va avea loc, joi, de la ora 21.00, la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.