Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIBERALII nu au înțeles nimic! Congresul amânat: Liderii se țin de scaune

Raluca Turcan nou

Probleme mari în Partidul Naţional Liberal după ce formaţiunea a pierdut toate alegerile din 2016.Congresul a fost amânat, iar PNL rămâne cu o conducere interimară. Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan a declarat după o intalnire informala cu liderii filialelor judetene că un congres va avea loc abia în luna iunie, deşi sunt voci dure care se revoltă în partid.

Detalii aici: SCANDAL în PNL: pierzătorii lansează un MANIFEST răzmeriţă în partid

Turcan nu e de acord cu cei care au pornit răzmeriţa şi îi atacă. "Nu e nevoie de un manifest public, poţi veni să vorbeşti. Nu e bine să ieşi public şi să spui că nu eşti ascultat. Nu este aşa. Noi discutăm cu fiecare membru de partid.", a tunat Turcan.

Citeşte şi: Dramă în partidul lui Băsescu: Băiatul unui şef de filială a murit, fugărit de tatăl său cu pistolul

Aceasta a anunţat că alegerile vor avea loc abia în luna iunie şi a explicat de ce acestea sunt întârziate atât de mult. Se doreşte organizarea unor alegeri în filiale. "PNL poate şi trebuie să intre în alegerile interne într-un mod cât mai integrator, transparent şi corect faţă de toţi membrii de partid. Voi propune împreună cu secretarul general Biroului Permanent Naţional o variantă în care alegerile să se desfăşoare de jos în sus, de la nivelul fiecărei secţii de votare, urmând cu preşedinţii organizaţiilor judeţene şi cu cei care vor candida pentru conducerea naţională. Asta nu înseamnă că nu s-au ascultat argumente. Nu a fost o zi în care unii au câştigat şi alţii le-au pierdut.

Citeşte şi: Veste mare pentru Klaus Iohannis: Reuşită de excepţie pentru un apropiat

Funcţiile interimare de preşedinte şi de secretar general nu interzic participarea la alegeri. Vor fi colegi care vor asculta partidul şi vor lua decizii bune, dar vom avea şi o comisie pentru alegeri. Există varianta ca preşedintele comisiei de alegeri să nu candideze la funcţia de preşedinte al partidului.  Cel târziu în luna iunie, PNL va avea o conducere aleasă şi susţinută aproape de toată lumea din partid. ", a mai spus Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.