Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul judeţean al ALDE Suceava deschide lista la Camera Deputaţilor

alde.ro
alde

ALDE Suceava a depus la Biroul Electoral Judeţean, miercuri, liste complete de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Lista pentru Senat este deschisă de fostul vicepreşedinte al CJ Suceava Ilie Niţă, iar cea de la Camera Deputaţilor de liderul judeţean al partidului, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu.

Pe lista de la Senat se mai regăsesc Vasile Lucian Bordeuţ, Gheorghe Tomoioagă, Neculai Valentin Vâlcu şi Loredana Cuzencu. Pentru Camera Deputaţilor pe lista de candidaturi se mai află: Neculai Miron, Constantin Boliacu, Gheorghe Aldea, Dan Saviţchi, Petru Carcalete, Constantin Proboteanu, Ovidiu Milici, Marcela Elena Bârsan, Ioan Grădinariu, Ion Asaftei Titianu şi Ovidiu Dragoş Grosariu.

Liderul judeţean al ALDE a spus, după ieşirea de la BEJ, că speră într-o campanie electorală civilizată, corectă şi cinstită, solicitându-i prefectului de Suceava, Constantin Harasim, să nu repete ''greşelile făcute, intenţionat sau neintenţionat, la alegerile locale, care au afectat votul acordat ALDE''. ''E nevoie în Parlament de un partid care să ofere echilibru vieţii politice şi ALDE, partidul domnului Tăriceanu, este acel gen de partid care va putea oferi echilibru politic şi, de ce nu, numirea primului ministru al României. (...) Avem nişte liste extraordinar de bune, cu oameni competenţi, o echipă completă, din toate zonele judeţului'', a spus Băişanu, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.