Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi face legea la Barcelona: I-a cerut antrenorului Valverde să dea afară 6 jucători

www.agerpres.ro
Lionel Messi Barcelona

Barcelona a ratat debutul oficial în noul sezon, cu Ernesto Valverde antrenor. A primit 5 goluri în două meciuri de la Real Madrid în Supercupa Spaniei, iar Messi ia atitudine, în încercarea de a "resuscita" formația blaugrana. Campania de achiziții a dezamăgit, dar acum sunt prioritare vânzările, pentru o reîmprospătare a lotului.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur i-a dat noului antrenor, Ernesto Valverde, o listă cu 6 jucători care trebuie să plece de pe Camp Nou: Ter Stegen, Digne, Andre Gomes, Aleix Vidal, Semedoși Deulofeu. Printre ei se numără un titular și doi dintre cei 4 jucători aduși în această vară!

"Sunt mediocri!", i-ar fi spus Messi despre Lucas Digne și Andre Gomes, după cum anunță britanicii de la Express. Cea mai suprinzătoare cerință a decarului argentinian a fost cedarea portarului Ter Stegen. În ciuda unui sezon 2016-2017 bun, cele 5 goluri primite de la Real în două meciuri l-au făcut pe Messi să ceară nu doar înlocuirea lui în poziția de titular, ci și cedarea la un alt club, anunță Digisport.ro.

Citește și: Se încheie telenovela Mbappe: Echipă stelară făcută de șeicii de la Paris Saint-Germain

Două meciuri i-au fost de ajuns pentru a-l lua și pe Deulofeu în colimatorul lui Messi. Semedo a apucat să joace doar 40 de minute în tricoul Barcelonei, dar decarul și-a făcut deja o impresie despre portughez.

Nici celălalt lusitan, Aleix Vidal, nu se bucură de o imagine mai bună în ochii lui Messi. Fundașul dreapta, recuperat după o accidentare gravă la gleznă, este ultimul pe care sud-americanul îl vrea plecat de pe Camp Nou.

În această vară, Barcelona a adus 4 jucători: Marlon, Deulofeu, Nelson Semedo și Paulinho.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.