Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță PLANUL DE BĂTAIE cu tehnocrații lui Dacian Cioloș / VIDEO

dragnea ciolos

O moţiune de cenzură nu ar fi luată în seamă de preşedintele Klaus Iohannis, a declarat vineri preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Este clar că Iohannis şi Cioloş fac un cuplu minunat, pentru că ei gândesc la fel şi se comportă la fel. Sunt deja două moţiuni simple împotriva unor miniştri din actualul guvern, care au fost votate de Parlament. În total dispreţ faţă de Parlament, miniştrii au rămas acolo în funcţie. O moţiune de cenzură, care ar fi votată, nici n-ar fi luată în seamă de Iohannis şi atunci de ce să mai facem demersul ăsta?", a arătat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă PSD va depune moţiune de cenzură.

Citește și: Miri filmați de prieteni când fac sex după nuntă / VIDEO 18+

El a adăugat că, probabil, vor mai fi depuse "nişte moţiuni simple" şi în perioada următoare împotriva unor miniştri, pentru a încerca aducerea în atenţia opiniei publice şi "a altor grozăvii din această guvernare care se întâmplă chiar acum".

"De exemplu, Ministerul Mediului poate dă în Parlament nişte explicaţii despre nişte acuzaţii foarte grave care au ieşit în spaţiul public - legături, dacă sunt adevărate, foarte periculoase şi mai mult decât incorecte cu nişte grupuri de interese care nu sunt aceleaşi cu interesele României în ceea ce priveşte pădurile. Nu ştiu, poate ar trebui Comisia de cultură din Senat sau din Camera Deputaţilor să înceapă rapid o anchetă cu cazul deja celebru 'Cuminţenia Pământului'. Este complet netransparent ce s-a întâmplat acolo şi din ce în ce mai mulţi spun că acolo s-au întâmplat lucruri ilegale. Poate Comisia de industrii începe o anchetă, verificare, să-i cheme la comisie pe cei de la Ministerul Economiei, am înţeles că un secretar de stat Costescu s-a ocupat de organizarea Târgului de la Paris, unde a fost bătaie de joc la adresa oamenilor de afaceri români. Poate va fi chemat să dea explicaţii domnul de la Sănătate, să ne explice cum e cu medicamentele, de ce trebuie să plătească românii un preţ mare la medicamente", a detaliat liderul PSD.

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

Potrivit lui Dragnea, acestea sunt acţiuni de făcut în perioada următoare, dar, a precizat el, "o moţiune de cenzură, chiar dacă trece, va fi neluată în seamă de preşedinte".

"Nu ţine cont pentru pasul următor (preşedintele Iohannis - n.r.). Preşedintele spune că, indiferent ce vor vota românii, nu îl interesează, adică democraţia puţin dată la spate, Constituţia băgată în sertar, nu mă interesează cum veţi vota voi românii, eu îl am pe al meu, îl voi pune în continuare. Va fi greu să se întâmple asta. Deci, dacă în urma unui vot, dumnealui anunţă dinainte că nu n-o să ţină cont de acel vot, dar în urma unei moţiuni de cenzură? O să vină din nou să-l pună pe Cioloş sau să-l menţină pe Cioloş în continuare, aşa cum a făcut predecesorul lui Traian Băsescu. Şi atunci n-ar fi decât un exerciţiu de imagine care nu interesează", a argumentat Dragnea.

Citește și: Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.