Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face praf guvernul Cioloş; Ce spune şeful PSD

Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Sângeorz-Băi, că Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), pe care l-a iniţiat în calitate de ministru al dezvoltării regionale, "are uşa închisă acum la Guvern", cu toate că acesta a ajutat multe firme mici şi mijlocii din ţară, nu doar comunităţile locale.

 

"Programul acesta a ajutat foarte multe firme mici şi mijlocii. Gândiţi-vă, în 2015, 20.000 de miliarde de lei vechi au intrat în general în firmele româneşti, anul acesta 30.000 de miliarde. Şi oamenii lucrează, normal, dacă îţi vin banii. Acum, sigur, vor alte proiecte, noi, numai că uşa e închisă acum la Guvern", a spus Dragnea.

 

Întrebat dacă PNDL mai are şanse să fie continuat, Liviu Dragnea a spus că există această oportunitate după revenirea PSD la guvernare.

 

"Ba da, după ce venim noi. Sincer, după ce venim. N-aţi văzut că deja de două luni au început să spună că nu mai sunt bani? Nu ştiu, nu-i mai găsesc, că nu i-a ascuns nimeni. Mai avem puţină răbdare", a afirmat preşedintele PSD, conform Agerpres.

 

Liviu Dragnea a efectuat, joi, o deplasare la Sângeorz-Băi pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidatul PSD la funcţia de primar, deputatul Daniel Suciu (34 ani), promiţând că, dacă partidul său va reveni la conducerea ţării, zona va beneficia de aportul guvernamental pentru a-şi dezvolta potenţialul turistic şi a-şi moderniza infrastructura.

 

Totodată, Dragnea a vizitat două obiective de investiţii din oraşul Sângeorz-Băi: casa de cultură, care este modernizată prin fonduri alocate de Compania Naţională de Investiţii, şi drumul spre localitatea componentă Cormaia, reabilitat prin PNDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.