Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj de forță pentru Klaus Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, că nu ar fi indicat ca cineva să ignore faptul că PSD a câștigat fără echivoc aceste alegeri parlamentare și a spus că nu concepe altă variantă decât un Guvern condus de PSD.

”Vreau să mulțumesc tuturor românilor care au participat la vot și în special românilor care ne-au acordat încrederea. Acest procent și acest număr de mandate pe care l-am obținut ne obligă să abordăm cu toată seriozitatea guvernarea.

PSD își reafirmă de a colabora și a dialoga cu președintele României, Klaus Iohannis în toate proiectele care vizează stabilitatea politică, economică, dar și în procesul de instalare a unei guvernări stabile.

Împreună cu colegii mei ne-am uitat în aceste zile la tot ce s-a produs în spațiul public. Am sperat că toată lumea va înțelege și va constata că s-a terminat campania electorală, dar ei au continuat atacurile murdare și perfide la adresa mea și a colegilor. PSD a câștigat fără echivoc aceste alegeri. Românii nu au votat nici pentru un Guvern tehnocrat, nici pentru un Guvern PNL. Cei care ignoră voința oamenilor care au votat duminică, greșesc și nu-și pot recupera credibilitatea.

În aceste zile am dat ordin colegilor mei să redacteze în forma oficială programul de guvernare, cel care va fi depus la Parlament. Noi vom respecta tot ceea ce am promis, la virgulă. Am prezentat și schița proiectului de buget. În aceste zile am lucrat alături de colegii mei la fiecare filă a bugetului, pe fiecare minister în parte,

Până la fomarea Guvernului și validarea Parlamentului, vom pregăti absolut toate actele normative. Așteptăm în primul rând formarea comisiilor parlamentare pentru că aceștia trebuie să audieze miniștrii și fără asta nu se poate face Guvernul. ”, a declarat Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.